27.04.2015 00:07

Victorie la limită, dar importantă

Victorie la limită, dar importantă
Galerie foto

LIVIU DOBRE


Stadion: „Alpan” (Șotânga). Au arbitrat: Alin Gheorghe (Ploiești) – Cristian Pătrașcu, Romeo Popa (ambii Craiova). Observatori FRF: Constantin Ciocoiu (Băicoi), Costel Băntescu (București). A marcat: I. Constantin (77). Cartonașe galbene: Calofir (58), Zegheru (88), Maria (89), Coman (90+3)/ Nicolici (69).

FCM: Zegheru – Daia (59 Mihăilă), Coman, Oprea, Calofir (90 Dumitru), Constantin, Maria (89 Lețu), Mândru, Enescu, Dragnea, Săndulescu. Antrenor: Haralambie Becheanu.

Clinceni: Iancu – Andrei, Șanțmare, Fodor, Oșca, Gheorghe, Nicolici, Popa (79 Ion), Dumitru, Bănceanu (68 Rotaru), Bucă (87 Vlase). Antrenor: Adrian Ene.

Obligată să obțină cât mai multe puncte din următoarele jocuri, FCM Târgoviște a început ofensiv partida cu Inter Clinceni. Astfel, prima mare ocazie de gol i-a aparținut lui Coman, în minutul 12, care a trimis cu capul în bară. Apoi, în minutul 29, Mândru l-a angajat pe Enescu, care a șutat puțin peste poartă. În minutul 29, același Mândru i-a trimis lui Dragnea în careu, care a întârziat însă șutul, fiind deposedat de Șanțmare. În minutul 40, Enescu a executat aproape perfect o lovitură liberă de la 22 metri, Iancu reușind să scoată mingea din vinclu.

Constantin, golul descătușării

În actul secund, tot formația din Șotânga a fost cea care a contat ofensiv. Oaspeții au avut și ei o oportunitate de a înscrie, chiar în debutul celei de-a doua reprize, mai exact în minutul 50, când Andrei a trimis puțin peste poartă din lovitură liberă. În miutul 70, Maria a șutat peste dintr-o poziție bună, iar trei minute mai târziu Șanțmare a ratat o degajare, Sănduescu a recuperat, însă a trimis peste cu poarta goală. În minutul 77, formația din Șotânga a reușit să deschidă scorul. Calofir a centrat în careu, iar Ionuț Constantin a reluat cu capul din 8 metri, învingându-l pe Iancu pentru prima și ultima oară în acest meci. FCM Târgoviște a obținut astfel o victorie extrem e importantă, acumulând 21 de puncte. Cum CS Podari a reușit și ea să câștige trei puncte în această etapă, Municipalul ocupă în cotinuare penultimul loc în clasament.