01.04.2024 00:11

Victorie la debutul în play-out

Victorie la debutul în play-out
Galerie foto

* Partida a fost una spectaculoasă, cu multe goluri, câștigată de Chindia în urma unui joc deloc convingător.

 

În prima etapă din play-out-ul ligii secunde, Chindia Târgoviște a jucat în deplasare, la CNAF Buftea, cu CS Tunari. În precedentul meci dintre cele două formații, primul al lui Diego Longo pe banca tehnică, echipa târgovișteană s-a impus cu 2-0. A fost un meci între o formație fără nicio presiune, Chindia Târgoviște, și una aflată în mare căutare de puncte, pentru a se salva de la retrogradare, CS Tunari. Partida a fost una spectaculoasă, cu multe goluri, câștigată de Chindia, în urma unui joc deloc convingător.

Chindia a condus la pauză 

Chindia a deschis scorul rapid, prin Pesic (4), care a punctat în urma unei faze la care au mai contribuit Zivkovic și Bogaciuc. Echipa din Tunari a reușit să revină destul de rapid, în urma unei centrări a lui Mitrică, finalizată în propria poartă de internaționalul Memolla (29). CS Tunari a punctat din nou, prin Ivanovski de această dată (35), însă reușita a fost anulată pe motiv de offside. Chindia a reușit să intre în avantaj la pauză. Mațiș a șutat din afara careului, mingea a lovit bara, a sărit la Zivkovic, iar acesta a punctat pentru formația târgovișteană (44).

Zivkovic a punctat decisiv 

Partea secundă a fost dominată în totalitate de echipa gazdă, care ar fi putut să se impună de o manieră categorică, dacă Iustin Popescu nu ar fi prins o zi senzațională. În ciuda ocaziilor numeroase ale fotbaliștilor de la CS Tunari, în partea secundă s-au marcat doar două goluri. Mihai Leca a egalat cu o lovitură de cap, în urma unei lovituri libere (61), iar Zivkovic a stabilit scorul final, 2-3, în urma unei faze asemănătoare cu cea de la primul gol, marcat în prima repriză (72). Chindia a ajuns la 31 de puncte și este pe primul loc în Grupa B din play-out, la egalitate cu CSA Steaua București.

Caseta tehnică

Stadion CNAF Buftea. Arbitri: Dragoș Lunca (Cluj Napoca) - Răzvan Tudor (București), Cristi Ichim (Craiova). Rezervă: Marius Bădoiu (Craiova). Observatori arbitri: Silviu Crângașu (Ploiești). Delegat de joc: Lucian Cârjă (Constanța).

Tunari: Isvoranu - Wiktorski, Leca, Sima (25 Giafer), Plumbuitu, Bobea, V. Constantin (74 M. Ene), Mitrică, Sin, Ivanovschi, Trică (46 Ad. Petre). Antrenor: Dan Alexa.

Chindia: I. Popescu - Albu (39 Tache), Cristea, Ioniță (39 C. Dinu), Plămadă (46 Cojocaru), Memolla, Bogaciuc, Matiș, Pesic, Moldoveanu (86 Boțogan), Zivkovic (80 R. Romeo). Antrenor: Diego Longo.

 

 

Cosmin Sava