23.05.2022 00:13

Victorie înaintea barajului

Victorie înaintea barajului
Galerie foto

* Formația de pe Patrana termină pe locul 2 în Seria C5, cu 53 de puncte și va susține, în premieră, un baraj de promovare în Liga a 2-a, cu CSM Slatina

 

FC Pucioasa a încheiat play-off-ul la în Seria C5 așa cum l-a început, printr-o victorie. A fost 2-0 cu Sepsi 2 Sf. Gheorghe, un succes construit pe reușitele lui Calofir (8) și Țilică (74). Formația de pe Patrana termină pe locul 2 în Seria C5, cu 53 de puncte și va susține, în premieră, un baraj de promovare în Liga a 2-a. Prima fază va debuta miercuri, pe 25 mai, când la Pucioasa va poposi liderul Seriei C6, CSM Slatina, returul fiind programat pentru sâmbătă, 28 mai, ora 17.30, în deplasare.

Câștigătoarea acestui duel va juca finala barajului, cu echipa care triumfă în cealaltă semifinală, Viitorul Dăești – AFC Odorheiu Secuiesc. Alte meciuri de baraj: CSM Focșani – Dante Botoșani, Foresta Suceava – Suporter Club Oțelul Galați, CS Tunari – CS Afumați, SC Popești Leordeni – Progresul Spartac, CAO Oradea – CS Hunedoara, Metalurgistul Cugir – Minaur Baia Mare. Sică Bârdeș a folosit pentru jocul cu Sepsi 2 o formulă de start cu Ghițescu – Simion, Diță, Ciobanu, Calofir, Petre, Căpraru, Dragnea, Croitoru, Enache și Dumitrașcu. Au mai evoluat Țilică, Răuță, Tudor, Budoiu și Samoilă.

 

 

C.M.