24.05.2022 00:10

Victorie în ultima deplasare a sezonului

* La finalul acestei săptămâni echipa morenară joacă pe teren propriu cu Real Bradu, în ultima partidă din stagiunea 2021-2022

 

Flacăra Moreni a jucat la finalul săptămânii trecute în capitală, în compania formației secunde a prim-divizionarei Dinamo București. Aceasta a fost ultima deplasare din acest sezon pentru elevii lui Gabi Paraschiv. Aceștia au reușit un nou joc bun, și-au dominat complet adversarii și au obținut toate punctele puse în joc. În ultima acestui rezultat, Flacăra Moreni a ajuns la 44 de puncte și ocupă locul secund în play-out-ul Seriei C4. La finalul acestei săptămâni echipa morenară joacă pe teren propriu cu Real Bradu, în ultima partidă din stagiunea 2021-2022.

Vîrtej a deschis scorul

Prima ocazie a meciului a avut-o formația morenară, însă Vîrtej a trimis peste cu o lovitură de cap, pe centrarea lui Ilie(18), Roman a finalizat slab dintr-o poziție bună(19), iar Cernea a șutat mult  din marginea careului(20). Dinamo 2 a oferit replica prin Spînu, dar șutul acestuia a trecut peste poarta apărată de Pandalache(22). Flacăra s-a întors în atac, dar șutul lui Oancea a fost reținut de Constantin(28). Portarul dinamovist nu a mai putut să intervină și la execuția lui Vîrtej, cel care a punctat cu un șut puternic din interiorul careului(29). Avantajul morenarilor ar fi putut să crească în finalul primei reprize, dar Oancea nu l-a învins pe Constantin deși era singur cu portarul  gazdelor(41). Oancea a scos un penalty în urma unui duel cu Mitran, dar execuția lui Cernea a fost scoasă de Constantin(45).

Multe goluri în partea secundă

Flacăra a început repriza  secundă în atac, dar Vîrtej(46) și Matei(52) nu au reușit să-l învingă pe Constantin. Contrar cursului jocului, Dinamo 2 a egalat prin Spînu, cel care l-a învins pe Pandalache cu un șut din afara careului(53). Flacăra a pus din nou stăpânire pe joc, dar Roman nu a reușit să-l învingă pe portarul gazdelor(54). Morenarii au revenit în avantaj datorită reușitei lui Oancea, cel care a profitat de o eroare în apărarea dinamoviștilor(61). Flacăra a rămas periculoasă, dar Neacșu a șutat puțin pe lângă din afara careului(78). Echipa morenară s-a distanțat la două goluri prin Drăgan, cel care a punctat din interiorul careului(84). Ultima ocazie a gazdelor a avut-o Stelea, însă Ștefan a intervenit bine(85). Drăgan a reușit „dubla” în finalul jocului, pe o pasă excelentă primită de la Neacșu(90+1) și a stabilit scorul final, 4-1 pentru Flacăra.

Caseta tehnică

Stadion: „Progresul”-București. Au marcat: Andrei Spînu (53) / Viorel Vîrtej (29), Bogdan Oancea (61), Iulian Florian Drăgan (84, 90+1). Cartonașe galbene: Flaugiu(72)/-. Au arbitrat: Adrian Frățilă(Vadu Pașii), Louis George Oprescu(Ploiești) și Bianca Florea(Ploiești). Observatori: Iulian Ivan(Giurgiu) și Mihnea Marsilian Totan(București).

Dinamo 2: Constantin(73 Sârbu)- Ioniță, Stelea, Turcin- Hîldan, Stan(33 Borunceanu), Florea(73 Marinescu), Măgureanu(33 Munteanu), Mitran- Spînu, Celar(14 Flaugiu). Antrenor: Sorin Colceag.

Flacăra: Pandalache(84 Ștefan)- Ilie, Oaie, Cernea, Băltăreț(84 Prundaru)- Matei(84 B.Negrea), G.Negrea, Vîrtej- Oancea(69 Neagu), Roman(73 Neacșu), Drăgan. Antrenor: Gabi Paraschiv.

 

 

Cosmin Sava