31.07.2020 00:10

Victorie fără probleme cu Clinceni

❚ Chindia a obținut a jucat bine, a obținut un succes meritat, dar rămâne tot pe ultimul loc în Liga I, din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă ❚ Formația târgovișteană a reușit să intre la cabine în avataj, pentru că Ivancic a marcat în urma unei lovituri de colț executate de Dumitrașcu ❚ Bic și Berisha și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, la fel Cebotaru, două dintre reușite venind de la punctul cu var

 

COSMIN SAVA


Chindia a reușit să spargă seria rezultatelor negative în partida de miercuri, cu Academica Clinceni, disputată pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. După șase înfrângeri consecutive, trupa pregătită de Emil Săndoi a reușit să obțină a doua victorie din acest play-out, învingând destul de ușor echipa lui Ilie Poenaru. Chindia a jucat bine, a obținut un succes meritat, dar rămâne tot pe ultimul loc în Liga I, din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă. Prima ocazie a partidei a aparținut oaspeților, dar șutul lui Buziuc a fost reținut sigur de Aioani (13). Chindia și-a revenit, a pus stăpânire pe joc, dar Florea nu a ajuns la o centrare de calitate, care a fost reținută de Vâlceanu (30). Formația târgovișteană a reușit să intre la cabine în avataj, pentru că Ivancic a marcat în urma unei lovituri de colț executate de Dumitrașcu(45).

Meci cu două penalty-uri

Academica a avut prima ocazie și în repriza a doua, dar Aioani a reținut șutul lui Merloi (63). Chindia s-a întors în atac, Dangubic a obținut un penalty, iar Bic a transformat lovitura de pedeapsă și a dus scorul la 2-0 (70). Centralul Bîrsan a dictat penalty și pentru echipa din Clinceni, în urma intervenției lui Bic asupra lui Merloi, iar Cebotaru a punctat fără emoții (77). Chindia putea să își mărească din nou avantajul, atunci când Patriche a fost aproape de autogol, însă mingea a lovit transversala (88). Până la urmă s-a făcut 3-1, pentru că Berisha a punctat simplu, după ce Vâlceanu a respins greșit șutul lui Bic (89). Stadion: Ilie Oană-Ploiești. Au marcat: Ivancic (45), Bic (70-pen.), Berisha (89) / Cebotaru (77). Cartonașe galbene: Neguț (10), Bic (77) / Buziuc (25), Cebotaru (63), Ventura (87), Matei (90+4). Au arbitrat: Marcel Bîrsan, Daniel Mitruți și Mihai Marica. Chindia: Aioani - Corbu, Benga, Diallo, Dumitrașcu - Neguț, Bic, Rață (89 Yameogo), Piftor (27 Ivancic) – Dangubic (79 Berisha), Florea (90 C. Dinu). Antrenor: Emil Săndoi. Clinceni: Vâlceanu - G. Matei, Albu (72 Patriche), Bejan, Dobrescu - Merloi, Cebotaru (90 Ilie), Ventura, Achim – Markovic (46 R. Ion), Buziuc (90+1 Kontoes). Antrenor: Ilie Poenaru.