12.10.2021 00:09

Victorie fără emoții la debut

Victorie fără emoții la debut
Galerie foto

* Nu doar componența lotului s-a modificat, ci și strategia clubului târgoviștean, care nu va juca în cupele europene în acest sezon, deși a câștigat competiția internă

 

După ce la finalul sezonului trecut a reușit să câștige titlul de campioană națională, echipa de volei feminin din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a trecut printr-o pauză competițională agitată, în care au existat schimbări importante în lot. Nu doar componența lotului s-a modificat, ci și strategia clubului târgoviștean, care nu va juca în cupele europene în acest sezon, deși a câștigat competiția internă. Mai mult, CSM Târgoviște a pierdut și Supercupa României, cu Volei Alba Blaj, 1-3, meci disputat la Brașov. După toate aceste evenimente, atenția antrenorului Giovanni Caprara este îndreptată către campionat și Cupa României, iar la finalul săptămânii trecute, CSM Târgoviște a debutat în noul sezon al Diviziei A1 la volei feminin.

Seturi adjudecate lejer

Echipa târgovișteană a evoluat în deplasare, la Cluj, împotriva  formației ACS Volei Cristina Pîrv Turda, reușind să se impună fără emoții. Primul set a durat doar 20 de minute, iar echipa târgovișteană a reușit să-l câștige cu 25-17, la fel ca și pe al doilea, care s-a întins însă pe parcursul a 22 de minute. CSM Târgoviște a câștigat ultimul set tot în 20 de minute, însă a fost actul din meci în care echipa lui Caprara a reușit să se impună cu cea mai mare diferență, 25-14. Cea mai bună marcatoare a partidei de sâmbătă a venit tot din partea formației târgoviștene, Leah Meyer reușind 16 puncte. De partea cealalată, pentru echipa din Turda cele mai multe puncte au fost reușite de Carla Castiglone, 9.

ACS Volei Cristina Pîrv Turda - CSM Târgoviște 0-3 (17-25, 17-25, 14-24)

Turda: Arniceru (4), Porca (5), Bara (6), Mocan (2), Castiglone (9), Grama (1). Antrenori: Caius Moldovan și Cristina Pîrv.

Târgoviște: Buterez (7),  Orlandea (1), Yordanova (4), Meyer (16), Matei (5), Boris (3), Ortiz (7),  Erzen (13), Shahpazova (3). Antrenor: Giovanni Caprara.

Cosmin Sava