05.05.2021 00:10

Victorie de orgoliu la Arad

Victorie de orgoliu la Arad
Galerie foto

❚ În urma rezultatului înregistrat la Arad, Chindia a ajuns la patru victorii în play-out, la care se mai adaugă și o remiză, toate fără gol primit ❚ Formația târgovișteană este singura echipă din play-out care nu își mai face griji în privința retrogradării, iar obiectivul rămâne calificarea la barajul pentru cupele europene ❚ Chindia Târgoviște a reușit să marcheze golul victoriei la prima ocazie din repriza secundă, prin Paul Iacob, cel care a înscris cu un șut superb, din afara careului ❚ Gazdele au avut o ocazie bună la centrarea lui Vorobjovas, care a lovit transversala porții formației târgoviștene, iar mai apoi mingea a fost respinsă de Aioani

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a reușit să obțină o nouă victorie în play-out. În cadrul etapei cu numărul 5, echipa pregătită de Emil Săndoi a reușit să câștige într-o deplasare dificilă, pe terenul formației UTA. În urma rezultatului înregistrat la Arad, Chindia a ajuns la patru victorii în play-out, la care se mai adaugă și o remiză, toate fără gol primit. Formația târgovișteană este singura echipă care nu își maface griji în privința retrogradării, iar obiectivul rămâne calificarea la barajul pentru cupele europene.

Repriză echilibrată

Meciul a început echilibrat, însă Chindia ar fi putut să marcheze prin Paul Iacob, dar acesta nu a reușit să ajungă la mingea deviată de Celea (15), iar șutul lui Berisha a fost reținut fără probleme de portarul gazdelor (17). Singura ocazie a echipei arădene din prima repriză a avut-o Adrian Petre, însă Aioani a interveni bine la șutul acestuia din lovitură liberă (44).

Paul Iacob a punctat decisiv

Chindia Târgoviște a reușit să marcheze golul victoriei la prima ocazie din repriza secundă, prin Paul Iacob, cel care a înscris cu un șut superb, din afara careului (62). Gazdele au avut o ocazie bună la centrarea lui Vorobjovas, care a lovit transversala porții formației târgoviștene, iar mai apoi mingea a fost respinsă de Aioani (79). Chindia a ratat șansa desprinderii prin Dumitrașcu, cel care a finalizat slab dintr-o poziție bună (81). UTA a avut o ocazie mare în ultimul minut de joc, prin Antal, care a trimis o lovitură de cap peste poarta lui Aioani (90).

Caseta tehnică

Stadion: Francisc Neuman - Arad. A marcat: Paul Iacob (62). Cartonașe galbene: Rusu (28) / Pițian (43), Neguț (78). Au arbitrat: Horațiu Feșnic (Cluj Napoca), Marius Marica (Bistrița) și Alexandru Vodă (Alba Iulia). UTA: F. Iacob – Peteleu (60 Shlyakov), Erico, Ilie, Rumbullaku – Albu (82 Rus) – Vorobjovas – Petre (59 Hora), Roger, Rusu (82 Miculescu) – Voinea (59 Antal). Antrenor: Laszlo Balint. Chindia: Aioani – Martac, Pițian, Celea (74 Dinu), Kocic – Neguț (83 Rață), P. Iacob, Dulca, Dumitrașcu (83 Căpușă) – Yameogo (60 Popa), Berisha (60 Florea). Antrenor: Emil Săndoi.