23.04.2014 08:02

Victorie cu miză pentru Odobești

Victorie cu miză pentru Odobești
Galerie foto

C.P.


 

Stadionul din Odobești. Spectatori: 50. Au marcat: G. Paraschiv (52-pen), C. Paraschiv (65-pen) / A. Paraschiv (50). Au arbitrat: Iulian Preda – Cristina Părăluță, Ionuț Oprea. Cartonașe galbene: Covrig (43), G. Paraschiv (69), Mandu (75), Chivu (90+1) / Nae (51), Luca (57), Tănase (64). La juniori: 1-0.

 

Odobești: Ghiță (56 Mielușică) – F. Paraschiv, Negoi, Mandu, Sandu, Iordache, Verdeș, G. Paraschiv, Chivu, Olteiu, Covrig (56 C. Paraschiv), Vasile. Antrenor: Ion Olteiu.

 

Mătăsaru: D. Dumitrache – Stanciu, Tănase, G. Dumitrache, Stanculian (71 Costache), Luca, Dănilă, A. Paraschiv (80 Ghinea), Boboc, Marin, Nae (62 Stoica). Antrenor: Nicolae Popa.

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Chiar dacă se întâlneau prima cu ultima clasată din Onoare Vest, meciul se anunța destul de interesant, în condițiile în care gazdele aveau nevoie de victorie pentru a evita retrogradarea, iar oaspeții pentru a se menține în postura de lider. Localnicii încep destul de hotărât și pun stăpânire pe joc încă din primul minut.

 

În ciuda acestei determinări, jucătorii lui Olteiu nu reușesc în prima repriză decât un adevărat spectacol de ratări, numai G. Paraschiv nimerind de cinci ori barele porții apărate de D. Dumitrache (!). De partea cealaltă, oaspeții nu confirmă poziția pe care o ocupă în clasament, însă mențin scorul alb până la pauză, protejați și de șansă. Mătăsaru nu strălucește nici pe faza de atac, nereușind să trimită nici măcar un șut pe poarta apărată de Ghiță.

 

Lucrurile se schimbă în partea secundă, pe care vizitatorii o abordează cu o altă motivare și încep să găsească spațiile pentru a ajunge la poarta gazdelor. Presiunea lor dă roade încă din minutul 50, când Alin Paraschiv trimite mingea în poarta lui Ghiță. Doar două minute durează bucuria din tabăra oaspeților, pentru că Odobești restabilește egalitatea, după ce Gheorghe Paraschiv transformă perfect un penalty obținut de Olteiu.

 

Jucătorii lui Nicolae Popa arată mai multă poftă de joc și se apropie destul de periculos de poarta localnicilor, dar fără succes pe tabelă. În minutul 65, Știința se mai bucură de o lovitură de pedeapsă, transformată de Constantin Paraschiv, stabilind scorul final. În urma acestei înfrângeri, Mătăsaru își pierde poziția de lider, iar Odobești continuă să spere că va evita retrogradarea.