12.03.2021 00:10

Victoria, obligatorie pentru echipa lui Emil Săndoi

Victoria, obligatorie pentru echipa lui Emil Săndoi
Galerie foto

❚ Meciul se joacă pe stadionul Municipal din Buzău, urmând a fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look. ❚ Partida se anunță una extrem de interesantă, iar echipa care va avea câștig de cauză rămâne cu șanse importante pentru clasarea pe un loc care duce în play-off ❚ Două meciuri au avut loc în stagiunea precedentă, în faza sezonului regulat, iar echipa târgovișteană a reușit să se impună de fiecare dată ❚ Formația târgovișteană a reușit un joc bun etapa trecută, în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Liga Profesionistă de Fotbal a inclus doi dintre jucătorii Chindiei în echipa ideală a etapei cu numărul 26, pe Daniel Celea și Cristi Neguț

 

COSMIN SAVA

 


 

Victoriile din ultimele două etape, cu Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe, o păstrează pe Chindia în lupta pentru playoff. Echipa lui Emil Săndoi mai are patru meciuri de disputat din sezonul regulat și nu are voie să facă pași greșiți. Primul test este în compania formației Astra Giurgiu, duminică, la ora 18.00. Meciul se joacă pe stadionul Municipal din Buzău, urmând a fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look. Accesul suporterilor pe stadion este în continuare interzis din cauza pandemiei COVID-19.

Ambele formații au câștigat etapa trecută

Chindia a reușit să treacă cu bine peste un meci extrem de dificil în ultima etapă, câștigând pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe cu 1-0, grație reușitei lui Cristi Neguț. Cu această victorie, formația târgovișteană a ajuns la 35 de puncte și ocupă poziția 7, fiind la două puncte în spatele celor de la Academica Clinceni, care este pe ultimul loc de playoff. Și Astra Giurgiu a reușit sâ câștige în runda precedentă, 2-1 cu AFC Hermannstadt, acumulând astfel 32 de puncte, punctaj care o clasează pe locul 10, având încă șanse matematice la play-off. Meciul se anunță unul extrem de interesant, iar echipa care va avea câștig de cauză rămâne cu șanse importante pentru clasarea pe un loc care duce în play-off.

Chindia a oferit jucători în echipa etapei

Formația târgovișteană a reușit un joc bun etapa trecută, în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Liga Profesionistă de Fotbal a inclus doi dintre jucătorii Chindiei în echipa ideală a etapei cu numărul 26. Daniel Celea și Cristi Neguț sunt cei doi fotbaliști ai formației târgovi ștene care au avut fost nominalizați în această echipă, iar Emil Săndoi a fost numit antrenorul etapei. Echipa ideală a etapei cu numărul 26 este următoarea: Râmniceanu (FC Voluntari) – Celea (Chindia), Vinicius (CFR Cluj), M.Constantin (Universitatea Craiova) – Neguț (Chindia), Cebotaru (Clinceni), Răduț (Astra), Tănase (FCSB) – Krpic (Astra), Malele (FC Argeș), Baiaram (Universitatea Craiova).

Au remizat în tur

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori din momentul revenirii Chindiei Târgoviște în Liga I. Două meciuri au avut loc în stagiunea precedentă, în faza sezonului regulat, iar echipa târgovișteană a reușit să se impună de fiecare dată. La Ploiești, pe arena „Ilie Oană”, Chindia Târgoviște a câștigat cu 1-0, grație reușitei lui Vadim Rață, iar în retur, la Giurgiu, gruparea târgoviș- teană s-a impus cu 2-1, prin golurile marcate de Neguț și Yameogo. În acest sezon, cele două echipe au remizat în tur, 0-0, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.