01.09.2015 11:54

Victoria maturității

Victoria maturității
Galerie foto

V.V.


Stadionul din Colacu. Spectatori: 50. Au marcat: Hrib (14), Dumitru (32) / Soare (40, 70), Pîrvu (50, 68). Au arbitrat: Costinel Neagu, Andreea Bădoiu. Cartonașe galbene: Mincu (80) / Gheorghe (15), Ciocioc (20), Badea (40), Pîrvu (70), Soare (71), Pîrvulescu (85), Mazilu (88).

Colacu: Onea - Bunea, Maican, Mincu, Dumitru - Hrib (80 Petre), Marcu (70 Mihaiu), Buia (46 Dumitra), Stanciu - Luca, Panaite. Antrenor: Vasile Niță.

Tomșani: A. Gheorghe (71 Mazilu) - Soare, G. Gheorghe, Ene, Pandele - Ionescu, Enache (80 Pîrvulescu), Pîrvu, A. Badea - Ciocioc (60 Ene), C. Badea. Antrenor: Ștefan Ene.

Partidă interesantă duminică la Colacu, Steagu Roșu și Viitorul Tomșani oferind un frumos spectacol sportiv. După un început de tatonare, gazdele deschid scorul la prima acțiune mai consistentă, Hrib (14) marcând după o bâlbă a apărării din Tomșani. Steagu atacă cu toate liniile și golul doi vine în minutul 32. Dumitru ia o acțiune pe cont propriu și îl învinge cu un șut superb, sub bară, pe Aurel Gheorghe. Având un avantaj liniștitor, localnicii reduc motoarele, lucru care avea să îi coste.

Finalul primei reprize aparține oaspeților, care reduc din diferență în minutul 40, Cornel Soare marcând după o acțiune colectivă a echipei din Tomșani. Repriza secundă avea să aparțină vizitatorilor, care au dominat în cea mai mare parte a timpului. Viitorul egalează repede pe tabelă, la cinci minute de la reluare, Ionel Pîrvu marcând cu o frumoasă lovitură de cap, din șase metri. În minutul 68, Tomșani preia conducerea pe tabelă. Pîrvu execută perfect o lovitură liberă de la 25 de metri, în vinclu, și Onea este învins a treia oară. Gazdele sunt descumpănite de golul primit și peste două minute mai primesc unul. Cornel Soare ia o acțiune pe cont propriu și îl învinge cu un șut din careu pe Onea.