27.09.2016 18:01

Victoria experienței

Victoria experienței
Galerie foto

* Inter Viișoara obține o victorie importantă la Gheboaia, care îi permite să se mențină în coasta liderului din Ciocănești

V.V.

 


 

Stadionul din Gheboaia. Spectatori: 50. A marcat: Georgescu (60, 86). Au arbitrat: Costinel Neagu, Andrei Ghiureș, George Crețu. Cartonașe galbene: Mihăescu (47), Vlad (81)/Trică (6), Zamfir (17). La juniori: 5-2.

Gheboaia: Savu - Vlad, Stoica, N. Silviu, Tudor - Calofir, Drăgușin, Mihăescu, Năstase - Matei, Costache. Antrenor: Mihai Gheorghe.

Viișoara: Simion - Dumitrache, Lepădatu, Ciufu, Trică - Lazăr, Georgescu, Zamfir, Mădăran - Bălașa, Dorobanțu. Antrenor: Radu Șeran.

Meci interesant duminică la Gheboaia, Viitorul și Inter Viișoara fiind implicate în lupta pentru promovare. Amfitrionii încep mai bine și Vlad are prima șansă în minutul 3, când șutul acestuia se duce puțin peste poarta lui Simion. Viișoara răspunde imediat, Mădăran ratând o bună șansă în minutul 10, balonul trimis de acesta din afara careului trecând milimetric peste poartă. După începutul bun de partidă jocul scade în intensitate, ambele echipe fiind mai atente pe fază de apărare.

Viișoara lovește după pauză

Gheboaia începe în atac repriza secundă, dar apărarea oaspeților se apără atent. Viișoara lovește după o oră de joc prin Georgescu, mijlocașul de la Viișoara speculând o breșă în apărarea gazdelor. Amfitrionii se aruncă în atac, atacând cu toate liniile poarta echipei din Viișoara, dar Costache și compania nu sunt în zi bună. Oaspeții se distanțează pe tabelă cu patru minute înainte de finalul jocului, când Georgescu realizează „dubla” după o acțiune personală, cu un șut în vinclul lui Savu. Victorie meritată a oaspeților, care s-au impus după un joc exact. Gheboaia a prins o zi mai slabă și se îndepărtează de primul loc al clasamentului, în schimb Viișoara rămâne în coasta liderului din Ciocănești. Factorul decisiv în obținerea celor trei puncte a fost experiența superioară a oaspeților, care au avut în primul unsprezece mai mulți jucători trecuți prin eșaloanele superioare. S-au remarcat Costache, respectiv Georgescu.