13.03.2023 00:10

Victoria este obligatorie

Victoria este obligatorie
Galerie foto

Chindia joacă astăzi, de la ora 17.30, ultimul meci din sezonul regular, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, împotriva celor de la FC Voluntari. Echipa pregătită de Toni Petrea nu traversează o perioadă prea bună, iar înfrângerea din ultima etapă, cu ocupanta ultimului loc din clasament, CS Mioveni, a agitat puțin apele în jurul clubului târgoviștean.

Atât antrenorul, cât și suporterii, s-au declarat nemulțumiți de atitudinea unor jucători din meciul împotriva formației pregătite de Nicolae Dică. Meciul cu FC Voluntari reprezintă o bună șansă pentru fotbaliștii echipei târgoviștene să se revanșeze, mai ales că evoluează în fața suporterilor. Meciul de astăzi este foarte important, întrucât formația târgovișteană are nevoie de victorie, pentru un moral bun înainte de startul play-out-ului.

Clasamentul este foarte comprimat, iar fiecare pas greșit ar putea fi decisiv în stabilirea ierarhiei finale. Elevii lui Petrea trebuie să-și revină, să arate din nou un fotbal plăcut și, cel mai important, să obțină victorii. Chindia are o serie de cinci meciuri consecutive fără victorie, iar această perioadă trebuie să se încheie astăzi, mai ales că FC Voluntari este una dintre echipele care luptă pentru evitarea retrogradării în această stagiune.

Rămâne de văzut cum va aborda formația dâmbovițeană această partidă, una foarte importantă, pentru că în cazul unei victorii, Chindia ar trece în clasament peste echipa din Voluntari. Victoria este obligatorie, Chindia trebuie să șteargă impresia slabă pe care a lăsat-o în ultimele partide și să obțină trei puncte, prin care să păstreze distanța față de echipele aflate în zona roșie a clasamentului.

Din păcate, formația târgovișteană este nevoită să evolueze în continuare departe de casă, lucru semnalat tot mai insistent și de presa centrală. Consider că în play-out, pe stadionul „Eugen Popescu”, Chindia nu ar fi avut prea multe emoții privind retrogradarea, pentru că sprijinul fanilor ar fi fost un element important. Revenind la aspectul sportiv, elevii lui Petrea trebuie să arate mult mai bine decât au făcut-o în meciul cu CS Mioveni, altfel pe Chindia o așteaptă un play-out infernal.

 

 

Cosmin Sava