09.02.2018 00:20

Victor Ponta și Liviu Dragnea, taxați dur de dâmbovițeni

Victor Ponta și Liviu Dragnea, taxați dur de dâmbovițeni
Galerie foto

❚ „Se ceartă și se toarnă pe la DNA pe banii noștri, în loc să facă ceva pentru țara aceasta”, acuză dâmbovițenii cu care am stat de vorbă

CORVIN DUMITRICĂ

 


 

Scandalul mocnit a luat proporții, zilele trecute, între actualul lider PSD și pre- ședinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și fostul premier, ex-președinte PSD și fost candidat la Președinția României, Victor Ponta. Întrebat de jurnaliști dacă își va da demisia în cazul în care se va demonstra ca Victor Ponta a mers la DNA în calitate de martor, Liviu Dragnea a afirmat că nu discută cu turnătorii și șantajiștii și a susținut că Victor Ponta „nu știe în ce sa băgat”, în timp ce Victor Ponta l-a acuzat că este cel mai mare mincinos din istoria politicii românești, după Băsescu, și că trebuie să plece imediat din Parlament și din PSD. Reporterii „Jurnal de Dâmbovița” au cules impresii de la dâmbovițeni despre acest scandal imens de pe scena politică românească.

„Sunt doi oameni maturi care trebuie să facă treabă, nu să se acuze reciproc”

● Sunt lucruri cu adevărat importante în țară de rezolvat decât acest scandal. Sunt doi oameni maturi care trebuie să facă treabă, nu să se acuze reciproc. ● Din câte îmi dau eu seama, parcă sună a amenințare. Dacă este așa, este foarte grav și autoritățile competente trebuie să intervină de urgență. ● Stau toată ziua de ceartă în loc să facă ceva pentru țara aceasta. Din cauza asta am ajuns aici. Nu ne mai revenim niciodată cu astfel de oameni. ● Se comportă ca niște copii de grădiniță. Se toarnă unii pe alții. Toți sunt o apă și-un pământ. Sunt total dezamăgit. ● Niște acuzații destul de grave. Și din câte am văzut nu o să se oprească aici. Cred că amândoi au vină. Nu sunt oameni demni pentru funcțiile pe care le dețin. ● Noi suntem vinovați pentru că i-am votat. Am fost păcăliți de fiecare dată. Se comportă ca niște mielușei, până ajung în funcții. După, ies la iveală tot felul de lucruri care nu ne fac deloc cinste. ● Nu fac politică și nu mă interesează politica. În schimb, mă interesează bunăstarea acestei țări- șoare. În felul acesta, nu o să avansăm niciodată. Se ceartă, se acuză, se jignesc, iar de noi au uitat toți. ● Probabil domnul Dragnea se simte cu musca pe căciulă. Se teme de faptul că domnul Ponta a fost chemat la DNA. Îl macină acest lucru. Să avem răbdare și să vedem ce o să se întâmple. ● Nu pot să știu care dintre cei doi s-ar putea să aibă dreptate. Se ceartă și se toarnă pe la DNA pe banii noștri. Să muncească și dumnealor și să alerge ca noi de colo-colo pentru a putea să trăiască, să vadă cât de greu este.