28.07.2015 00:25

Victor Ponta: "Înainte de adoptarea Codului Fiscal, nimeni nu a zis că nu este de acord cu el"

Victor Ponta:
Galerie foto

Premierul Victor Ponta a declarat ieri că, înainte de adoptarea Codului Fiscal, nimeni nu a spus că nu este de acord cu acesta.

Premierul a declarat, în legătură cu propunerea liberalilor de a exista consultări pe teme importante, că dialogul este întotdeauna foarte bun. Ponta a afirmat că a discutat cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, despre Codul Fiscal de mai multe ori.

„Cred că e foarte bine că se discută acum despre Codul Fiscal, după ce a fost aprobat, ideal ar fi fost să se discute sau cei care aveau păreri negative să le spună înainte. De multe ori am discutat cu guvernatorul (n.r.- înainte de a se adopta Codul Fiscal), nu a zis nimeni că nu e de acord cu Codul, toată lumea a fost de acord, după aia s-au răzgândit”, a menționat Ponta, întrebat ce părere are despre declarația lui Isărescu potrivit căreia Codul Fiscal nu e aplicabil din punct de vedere economic.

PNL a propus tuturor liderilor partidelor parlamentare demararea și organizarea în perioada următoare a unor consultări asupra temelor „care pot schimba România în bine”, fiind necesar pe aceste subiecte un acord politic.

 

AGERPRES și Jurnal de Dâmbovița