01.12.2016 00:15

Victor Ponta: "Dâmbovița, coșul de gunoi al PDL"

ANA MARIA POPESCU

 


 

Actualul PNL consideră că formarea USL a fost o greșeală, fostul premier și președinte al PSD, Victor Ponta, susține că Uniunea Social Liberală a fost cea mai bună construcție politică a României, iar ideile bune din acea vreme trebuie puse în aplicare în continuare. Fostul premier Victor Ponta nu a ratat ocazia, la Târgoviște, de a ataca dur actuala conducere a PNL Dâmbovița pentru faptul că a transformat județul într-un „coș de gunoi” al PDL.

„Eu am fost în Târgoviște cu Crin Antonescu, alături de Adrian Țuțuianu, când nici nu aveam voie să intrăm în județ, că nu ne lăsau pedeliștii. Acum pedeliștii sunt candidații PNL-ului, aveți aici candidat un domn pe care nu l-a votat nimeni niciodată în Buzău și atunci vi l-au aruncat vouă la Târgoviște. Dâmbovița este un fel de coș de gunoi al PDL-ului. Ce nu vrea Buzăul, vine la Dâmbovița. Un pedelist, un pedelist de-al lui Băsescu. Eu cred în continuare că USL a fost cea mai bună construcție politică pentru România, că este vina mea, a lui Crin, a celor care nu a reușit să o ținem împreună, dar cred că toate ideile bune al USL trebuie îndeplinite în continuare”, a declarat la Târgoviște fostul premier și președinte al PSD, Victor Ponta.

 

Material comandat de PSD Dâmbovița. Realizat de SC JURNAL MEDIA TOP SRL. Cod unic de identificare atribuit la desemnarea mandatarului financiar: 11160007