22.05.2023 00:14

Victimele unui accident rutier, ajutate de un jandarm dâmbovițean

Victimele unui accident rutier, ajutate de un jandarm dâmbovițean
Galerie foto

Recent, un jandarm dâmbovițean, care se deplasa cu autoturismul personal spre serviciu, a intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ 711 Bujoreanca – Ulmi, la intrarea în localitatea Comișani. În încercarea de a evita un câine, mașina din fața sa a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului.

Jandarmul a oprit autovehiculul în condiții de siguranță și a mers imediat către mașina avariată pentru a acorda ajutor. În autoturism se aflau două femei, conștiente și cooperante. Subofițerul, împreună cu alți trei participanți la trafic le-au ajutat pe victime să iasă din mașină. Ulterior, acesta a apelat numărul unic de urgență 112 și a asistat persoanele până la sosirea ambulanței în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. La fața locului s-au prezentat un echipaj SMURD și polițiștii dâmbovițeni.

Sergentul-major Dan Marius are 24 de ani și este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, promoția 2023.

 

Informare, Relații Publice și cu Publicul