15.10.2014 00:15

Viceprimarul nu mai este unicul responsabil de lucrările din Târgoviște

Viceprimarul nu mai este unicul responsabil de lucrările din Târgoviște
Galerie foto

❚ Supărat de criticile lansate de Adrian Țuțuianu - președintele PSD și al Consiliului Județean Dâmbovița, primarul interimar Ciprian Prisăcaru a semnat inițial un document prin care îl însărcina pe vicele social-democrat Cristian Stan să se ocupe de lucrările de modernizare și să răspundă de calitatea și buna desfășurare a acestora ❚ Scandalul pe acest subiect a fost alimentat o vreme atât politic, dar și administrativ, însă lucrurile s-au mai domolit și primarul interimar a înțeles că Dispoziția emisă nu era corectă din punct de vedere legal și juridic, așa că a revocat-o

ANA MARIA POPESCU


Primarul interimar al municipiului Târgoviște a revocat Dispoziția prin care „îi lăsa în grijă” viceprimarului Cristian Stan proiectele europene cu finanțare nerambursabilă aflate în desfășurare în municipiul reședință de județ. Supărat pe faptul că au apărut în spațiul public o serie de critici lansate de Adrian Țuțuianu - președintele PSD și al Consiliului Județean Dâmbovița, primarul interimar Ciprian Prisăcaru a semnat rapid un document prin care îl însărcina pe vicele social-democrat să se ocupe de lucrările pe PIDU-uri (Planurile Integrate de Dezvoltare Urbană A și B) și să răspundă de calitatea și buna desfășurare a acestora.

 

Cristian Stan se ocupă de proiecte,

dar nu ca unic responsabil

Scandalul pe acest subiect a fost alimentat o vreme atât politic, dar și administrativ, însă lucrurile s-au mai domolit și Ciprian Prisăcaru a înțeles că Dispoziția emisă nu era tocmai corectă din punct de vedere legal și juridic, așa că a revocat-o.

În consecință, viceprimarul Cristian Stan nu va mai fi unicul responsabil de lucrările pe PIDU, asta neînsemnând însă că acesta nu se va ocupa în continuare de bunul mers al proiectelor. Viceprimarul municipiului Târgoviște a explicat ieri în conferință de presă cum stau acum lucrurile:

„Am avut o discuție și am căzut de acord că măcar calitatea de reprezentant al municipiului Târgoviște nu poate să fie delegată prin Dispoziție, pot fi delegate atribuțiuni, dar calitatea de reprezentant al municipiului Târgoviște nu-i o simplă atribuție, este indisolubil legată de persoana primarului și atunci nu poate fi delegată. M-am adresat domnului secretar, care până la urmă și-a însușit punctul acesta de vedere. Mă ocup în continuare de proiecte, dar nu sunt unic responsabil de această zonă. Dispoziția a fost revocată de persoana care a emis-o”, a arătat ieri Cristian Stan.