25.08.2022 00:14

Vești bune despre DN 7 și DN 71

Vești bune despre DN 7 și DN 71
Galerie foto

*„Vom da ordinul de începere pentru execuția sectorului DN 7 Bâldana –Titu, extindere pe 4 benzi” *„În maxim două - trei săptămâni, CNAIR va declara și câștigătorul sectorului de drum DN 71 Bâldana - Târgoviște, modernizare la 4 benzi, drum de care vorbim de 20 de ani”

 

Vești extraordinare date de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan! În maxim o săptămână încep lucrările de reabilitare, modernizare  și lărgirea la 4 benzi a DN 7 Bâldana – Titu, iar în circa 2-3 săptămâni se va anunța și câștigătorul licitației pentru sectorul de drum DN 71 Bâldana - Târgoviște, modernizare la 4 benzi! Pentru DN 7 Bâldana - Titu, Corneliu Ștefan a anunțat în scurt timp organizarea unei conferințe de presă la fața locului, unde vor fi prezenți și reprezentanții CNAIR și cei ai Ministerului Transporturilor.     

,,Guvernul Româmiei și-a asumat în 2007 acest proiect, am protocolul care este în arhiva CJD, este public, este document oficial, DN 7 Bâldana - Titu la 4 benzi. Deci Guvernul României, la vremea respectivă, și-a asumat Bâldana - Titu la 4 benzi încă din 2007 și suntem în 2022. De un an lucrăm la acest proiect... D-ul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu a înțeles importanța acestui proiect și vă dau o veste bună... În maxim o săptămână vom avea o conferință de presă la fața locului și vom invita și dâmbovițeni din zona Titu, unde vor fi prezenți și reprezentanții CNAIR și cei ai Ministerului Transporturilor pentru că vom da ordinul de începere pentru execuția sectorului DN 7 Bâldana –Titu, extindere pe 4 benzi. Proiectul a fost depus săptămâna trecută și vom da ordinul de începere, vor începe efectiv lucrările la DN 7. Vom face conferința de presă la fața locului, iar Ministerul Transporturilor va înmâna ordinul de începere a lucrărilor constructorului, celor care au câștigat licitația la Bâldana –Titu, modernizare la 4 benzi. Deci nu mai vorbim de SF-uri, de PT-uri, s-au făcut exproprierile, avem bani europeni, începem lucrările... O altă veste bună este că în maxim două - trei săptămâni, CNAIR va declara și câștigătorul sectorului de drum DN 71 Bâldana - Târgoviște, modernizare la 4 benzi, drum de care vorbim de 20 de ani”, a anunțat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu