25.04.2014 08:16

Vasile Blaga, la Târgoviște

Vasile Blaga, la Târgoviște
Galerie foto

❚ În cadrul unei conferințe de presă, președintele PDL a prezentat candidații formațiunii politice pentru alegerile europarlamentare, menționând că în Dâmbovița ținta PDL este 20% din voturi

 

VIRGIL VOINESCU


 

Președintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, împreună cu o delegație a Biroului Permanent Național al PDL, din care amintim pe europarlamentarii Theodor Stolojan și Traian Ungureanu, alături pe președintele PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, au susținut ieri o conferință de presă la Târgoviște.

 

În cadrul acesteia au fost prezentați candidații democrat-liberali pentru alegerile europarlamentare, iar Vasile Blaga a anunțat că PDL a stabilit și candidatul pentru cursa prezidențialelor din această toamnă, acesta fiind Cătălin Predoiu. Președintele PDL a anunțat că partidul pe care îl conduce dorește să obțină în județul Dâmbovița „spre 20 de procente” la alegerile europarlamentare din 25 mai.

{GOOGLE_AD_BOX1}

În cadrul conferinței de presă, Vasile Blaga a răspuns și întrebărilor legate de cazul fostului vicepreședinte PDL și președinte al PDL Dâmbovița, deputatul PMP de azi Florin Popescu (pe larg în pagina 3).