08.06.2022 00:11

Vară agitată

Vară agitată
Galerie foto

Au început mișcările de trupe la Chindia Târgoviște. Sezonul competițional s-a încheiat recent, însă clubul târgoviștean este cuprins de agitație în aceste zile. Antrenorul Emil Săndoi nu va mai continua la Chindia, iar echipa târgovișteană l-a pierdut și pe Paul Iacob, căpitanul din ultimul an, care a ales să meargă la Rapid București, o formație cu planuri mari pentru stagiunea următoare.

Se vorbește și despre plecarea lui Dulca la Rapid, mai ales că fotbalistul a transmis acum ceva timp că i-ar plăcea să joace la clubul  din Giulești, însă șansele ca această mutare să se realizeze sunt destul de mici. În funcție de tehnicianul care va ajunge pe banca tehnică a Chindiei, se va stabili strategia pentru această perioadă de transferuri. Sigur, foarte important este și bugetul pe care clubul târgoviștean îl va avea la dispoziție.

Cu siguranță, Chindia nu își permite jucători foarte valoroși, capabili să facă diferența meci de meci, dar este foarte important ca la Târgoviște să ajungă jucători dornici de afirmare, dispuși să muncească mult și să facă sacrificii pentru a putea progresa, dar și pentru a ajuta echipa să își îndeplinească obiectivul. Se anunță un nou sezon foarte greu, iar Chindia are nevoie un lot echilibrat numeric și valoric, dar și de o strategie care să îi permită să supraviețuiască pe prima scenă fotbalistică.

Sărbătoarea provocată de evitarea retrogradării s-a încheiat rapid, iar conducerea clubului târgoviștean s-a pus pe treabă, pentru a pune la punct cât mai multe lucruri până la începutul stagiunii următoare. Chindia nu își mai permite să repete greșelile din stagiunea recent încheiată. Trebuie să își păstreze, în limita posibilităților, jucătorii importanți din lot și să aducă fotbaliști cu potențial pe posturile descoperite.

Totul depinde însă de noul antrenor, acesta trebuie să stabilească ce jucători își dorește, ce strategie de joc vrea să implementeze, iar în funcție de aceste lucruri, să se stabilească drumul pe care merge Chindia în următoarea perioadă. Se anunță o vară agitată, iar conducerea trebuie să ia cele mai bune decizii, pentru a avea un sezon cât se poate de liniștit.

 

 

Cosmin Sava