20.11.2019 00:09

Valentin Marian a început bine aventura la Pucioasa

Valentin Marian a început bine aventura la Pucioasa
Galerie foto

❚ Fostul secund a preluat rolul de antrenor principal, iar în primele două meciuri este neînvins, înregistrând o remiză, 0-0 cu Olimpic Cetate Râșnov, dar și o victorie, 1-0 pe terenul celor de la Roșiori ❚ „A trebuit să rămân, să încercăm să acumulăm cât mai multe puncte în etapele rămase din tur. Evoluția echipei a crescut”, a spus antrenorul „bombonarilor”. ❚ „Pe mine mă interesează jocul de vineri, cu Tractorul Cetate, această partidă este cea mai importantă. E nevoie de puncte. Mă aștept la un meci foarte greu, pentru că partidele cu echipele din partea a doua a clasamentului sunt foarte dificile”, a completat Vali Marian


COSMIN SAVA

 


 

FC Pucioasa a început sezonul cu Romică Ciobanu pe banca tehnică, dar rezultatele înregistrate și anumite întâmplări din cadrul echipei l-au făcut pe fostul antrenor al Petrolului Ploiești să părăsească echipa. Valentin Marian a preluat rolul de antrenor principal, iar în primele două meciuri este neînvins, înregistrând o remiză, 0-0 cu Olimpic Cetate Râșnov, dar și o victorie, 1-0 pe terenul celor de la Sporting Roșiori. Echipa dâmbovițeană a urcat în clasament, este pe locul 13, cu 12 puncte, iar vineri joacă pe teren propriu cu Tractorul Cetate.

„Trebuie să jucăm bine și să câștigăm”

Antrenorul de la Pucioasa transmite că echipa a avut o creștere în ultimele etape și își dorește ca perioada bună să continue și la meciul cu Tractorul Cetate. Acesta speră să termine turul de campionat neînvins. „Am fost în cadrul echipei și în mandatul lui Cosmin Lunescu, am fost alături și de Romică Ciobanu, dar din păcate, el a plecat. A trebuit să rămân, să încercăm să acumulăm cât mai multe puncte în etapele rămase din tur. Evoluția echipei a crescut, în meciul cu Râșnov am jucat bine în a doua repriză, iar la Roșiori am făcut un joc foarte bun, am dominat meciul în totalitate. Vom vedea ce va fi, pe mine mă interesează jocul de vineri, cu Tractorul Cetate, această partidă este cea mai importantă. E nevoie de puncte. Mă aștept la un meci foarte greu, pentru că partidele cu echipele din partea a doua a clasamentului sunt foarte dificile. Dacă nu reușim să câștigăm, nu au valoare cele două rezultate obținute până acum. Trebuie să jucăm bine și să câștigăm”, a transmis Valentin Marian.