25.07.2014 08:19

Vai de păcatele noastre!

Vai de păcatele noastre!
Galerie foto

COSTIN MIHAI


N-aș trăi în politică! Doamne ferește! Halal pe la noi, prin sport! Că tare m-am distrat ieri, la ședința de Consiliu Local Târgoviște, de unde recunosc că am plecat bine dispus. Să fi văzut ce botic a făcut Eugen Pătrașcu, fostul viceprimar al municipiului, propus de PSD pentru o funcție în AGA la Chindia, când s-a văzut bătut la voturi de un tânăr teolog, pe care îl știam doar ca amic de-al lui Boriga și Prisăcaru.

 

Tare urâtă mai e și politica asta, însă fără ea nu prea ajungi la borcanul cu miere. Zău că nu le dau dreptate celor mari de prin PSD, care l-au propus pe Pătrașcu pentru postul de conducere de la Chindia, în schimb l-au susținut pe celălalt, pe care l-a propus primarul interimar Ciprian Prisăcaru.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Băi, fraților, dacă tot nu vă interesa postul ori dacă ați obținut altceva la schimb, chiar trebuia să-l umiliți în halul ăsta pe nea Eugen? Săracul, parcă înghițise ouă clocotite, mi-era un piculeț milă de el. La fel și de flăcăii ăia de la PP-DD, care au mers cu PSD, deci cu Pătrașcu. Simpatici ei, dar cam naivi.

 

Până și Adi Baicu, preoțelul agreat de PDL, a completat distribuția unui film cu figuranți, de care, în mod normal, ar trebui să depindă viitorul clubului de fotbal Chindia. Ptiu, ce păcătos grăiesc! Să-mi fie cu iertare părințele, chiar mi-ești simpatic, parol!

 

Mult mai simpatic decât Genu Pătrașcu și să-ți spun de ce. Pentru că și-a proptit flăcăul șef mare la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, ăl cu buget de două milioane de euro pe an, de nu-i mai ajungi cu prăjina la nas. E așa de prețios, încât abia se mișcă și vorbește încet, încet de tot, să nu răgușească dacă deschide gura.

 

Adi Baicu e de-al meu, băiat de salon, salută de la două străzi și pare tot timpul relaxat. Cel puțin de el nu și-a bătut nimeni joc în public, cu toată presa buluc. Cică a jucat fotbal pe la juniorii Chindiei, o dată cu Reghecampf, însă nu prea l-am mai văzut pe stadioane.

 

Habar nu am cât fotbal cunoaște, dar nici nu mai contează, știe pentru el și cine l-a propus. Adică domnul Ciprian, omul care l-a pus la punct și pe băiatul ăla obraznic de la Otopeni. Bravo, Prisăcaru, ești mai tare ca toți! Dar numele Sică Bârdeș îți spune ceva?