01.08.2014 08:40

Va juca CS Petrești în locul Voinței Pietroșița în Liga a IV-a?

Va juca CS Petrești în locul Voinței Pietroșița în Liga a IV-a?
Galerie foto

❚ Oficialii formației din Onoare Vest au anunțat că au ajuns la o înțelegere cu gruparea din nordului județului, care, din câte se pare, nu mai poate continua la nivelul primului eșalon județean ❚ „Este adevărat, vom lua locul Voinței Pietroșița în Liga a IV-a, care din motive financiare nu se va ma înscrie în campionat”, a transmis Adrian Iorga, președintele grupării din Petrești ❚ După ce echipa a fost preluată de finanțatorul Florin Marcu, iar pe banca tehnică a fost adus jurnalistul Nicolae Ifrim, Săgeata Cătunu își dorea să joace la nivelul Ligii a IV-a în noul sezon competițional

LIVIU DOBRE


Problemele financiare cu care se confruntă Voința Pietroșița după ce finanțatorul Sorin Neacșu a anunțat că nu mai poate contribui financiar atât de mult cum a făcut-o în sezoanele precedente, i-au făcut pe oficialii grupării din nordului județului să ia în calcul renunțarea la locul din Liga a IV-a, urmând să continue cu echipa a doua.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Astfel, Voința Pietroșița va ceda locul din prima ligă județeană, înțelegându-se, se pare, cu conducerea formației din Onoare Vest, CS Petrești, care ar uma să joace în primul eșalon județean în sezonul viitor. Informația a fost confirmată chiar de Adrian Iorga, președintele grupării din Petrești, care a declarat că marți vor fi semnate actele în acest sens. „Este adevărat, vom lua locul Voinței Pietroșița în Liga a IV-a, care din motive financiare nu se va ma înscrie în campionat. Ne-am înțeles cu cei de acolo și vom semna actele până marți”, ne-a mărturisit Adrian Iorga.

CS Petrești vroia în Liga a IV-a cu orice preț

CS Petrești își dorea cu orice preț să evolueze la nivelul primului eșalon județean, însă nu a reușit să o facă la finalul campionatului, când a pierdut lupta pentru promovare în fața Progresului Mătăsaru, în seria Onoare Vest, în mod dramatic, după ce contracandidata sa a câștigat o contestație la comisii. „Am reușit să promovăm în Liga a IV-a”, a spus Adrian Iorga după ce s-a înțeles cu oficialii Voinței Pietroșița în privința locului, considerând că echipa sa va juca acolo unde îi este locul și că merita o accedere în primul eșalon județean, chiar dacă nu a obținut-o pe merit sportiv, fiind și acum nemulțumit de faptul că Progresul Mătăsaru a ocupat prima poziție în clasament în urma unei contestații. Rămâne de văzut însă dacă înțelegerea va fi parafată, nefiind exclus ca lucrurile să ia o altă întorsătură.

Locul Pietroșiței era dorit și de Săgeata Cătunu

Din câte se pare, CS Petrești nu a fost singura echipă care își dorea locul din Liga a IV-a al Voinței Pietroșița, negocieri purtând și oficialii echipei Săgeata Cătunu, din seria Onoare Vest. După ce echipa a fost preluată de finanțatorul Florin Marcu, iar pe banca tehnică a fost adus jurnalistul Nicolae Ifrim, Săgeata Cătunu își dorea să joace la nivelul Ligii a IV-a în noul sezon competițional.