15.11.2021 00:13

Urmează noi investiții pentru Dobra

Urmează noi investiții pentru Dobra
Galerie foto

Deși a trecut un an de când este primar, Daniel Nica a continuat proiectele de dezvoltare ale comunie Dobra, care a fost într-un continuu șantier, în special pe zona de infrastructură rutieră. În perioada următoare, potrivit anunțului făcut pe pagina de Facebook a primarului Daniel Nica, administrația publică locală pregătește alte investiții de anvergură, care vizează mai multe domenii de activitate.

„Pentru că a trecut deja un an din mandatul meu, vreau să vă informez despre proiectele pe termen scurt pe care le-am inițiat deja. Despre ce s-a făcut până acum, nu mai reamintesc, pentru că se poate vedea și v-am mai informat pe parcursul acestui an. Așadar, am depus două proiecte prin Ministerul fondului de Mediu pentru  reabilitarea celor două grădinițe din Satul Dobra și satul Mărcești  prin programul «Eficientizare energetică a instituțiilor publice». Am depus prin programul Anghel Saligny  construirea unei noi punți pietonale între satele Mărcești și Dobra și un proiect de modernizare și asfaltare a încă 1,1 km drum comunal în ambele sate.

De asemenea suntem în licitație pentru proiectul de șanțuri «asigurarea scurgerii apelor pluviale» și construirea bazei sportive în satul Dobra. De curând  am adus un medic de familie atât în satul Dobra cât și în Mărcești deschizând spre utilizare ambele dispensare  modernizate. Și încă o noutate  - în dispensarul de la Mărcești va funcționa în plus  farmacia și un cabinet specializat de recoltare probe pentru analize cu plată cât și cu decontare prin Casa de Asigurări. Vă reamintesc că avem proiectul de gaze finalizat și așteptăm ca Guvernul să scoată axe de finanțare pentru astfel de proiecte mari pentru a putea accesa fondurile necesare”, a transmis Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

 

 

Ștefan Khalil