17.04.2015 00:14

Urmărit internațional pentru proxenetism, depistat la Niculești

În data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu efective de la Postul de Poliție Niculești, au depistat un tânăr, de 26 de ani, din localitate, urmărit internațional. Pe numele acestuia, autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de „proxenetism”, faptă săvârșită pe teritoriul Germaniei.

Bărbatul a fost prezentat magistraților Curții de Apel Ploiești pentru luarea măsurilor legale, în vederea extrădării către autoritățile din Germania. Până la definitivarea procedurilor, acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

 

Dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier

Agenți rutieri din cadrul Poliției Fieni au oprit, pentru control, pe DN 71, un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani, din Predeal. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice. Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal.

De asemenea, un tânăr este cercetat după ce a fost depistat de polițiști, pe raza localității Vișina, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizație provizorie de circulație era expirată.

 

Compartimentul relații publice al IJP Dâmbovița