31.03.2015 00:06

Urban Titu, taxată de spectatori

Urban Titu, taxată de spectatori
Galerie foto

COSTINEL NEAGU


Urban Titu a fost învinsă fără drept de apel de Afumați, scor 4-0. Ilfovenii se află la a doua victorie consecutivă cu echipele dâmbovițene, după succesul la limită de la Chindia (1-0), acum venind rândul Urbanului să o încaseze de la Afumați. Etapa viitoare, ilfovenii vor întâlni o altă formație dâmbovițeană, urmând să se deplaseze la Șotânga, pentru partida cu FCM Târgoviște.

Deși jocul s-a disputat pe o vreme neprielnică fotbalului, circa 200 de spectatori au ținut să asiste la partida de pe „Orășenesc”. Ca și în meciul de pe „Eugen Popescu”, oaspeții au fost însoțiți de un grup de 60-70 spectatori, care și-au încurajat favoriții pe toată durata partidei. Jocul slab al fotbali știlor de la Urban a fost taxat de suporterii prezenți pe „Orășenesc”, care i-au apostrofat în dese rânduri pe jucători.

Echipa lui Cristi Bădoiu are un început slab de retur, acumulând numai trei puncte în acest an, după victoria de la Podari. La meciul cu echipa din Afumați a asistat și deputatul Ionuț Săvoiu, care a fost însoțit de viceprimarul Vlad Oprea. Etapa viitoare, Urban Titu va juca în deplasare, la Atletic Bradu.