30.07.2014 08:08

Urban Titu - Chindia Târgoviște, primul derby al sezonului

Urban Titu - Chindia Târgoviște, primul derby al sezonului
Galerie foto

MĂDĂLIN RĂDUCU


Când două cluburi dâmbovițene se întâlnesc la nivel național, mereu meciul va aprinde orgoliile locale. Urban Titu – Chindia Târgoviște va începe astăzi, de la 17.30, pe stadionul „Orășenesc”. Pentru acest meci, „Jurnal de Dâmbovița” vă pregătește ceva special: pe site-ul ziarului, www.jurnaldedambovita.ro, veți putea afla în ziua partidei toate informațiile necesare, într-un format modern, „live blog”. La ora meciului, acesta se va transforma în clasicul „live text”.

{GOOGLE_AD_BOX1}

De ce derby?

„Jurnal de Dâmbovița” vă oferă trei perspective pentru care meciul dintre Urban Titu și Chindia Târgoviște reprezintă primul derby al sezonului.

 

1. În primul rând, este un meci divizionar ce opune două echipe din județ. Sezonul trecut, spiritele au fost extrem de încinse. Ambele formații și-au împărțit victoriile, însă Urban a stat mai bine la golaveraj. Titu a produs șocul campionatului, când Nicu Croitoru pleca de pe „Eugen Popescu” învingător, cu 2-0. Chindia și-a luat revanșa în returul sezonului regulat, printr-o victorie la limită, scor 2-1.

 

2. Meciul antrenorilor. Înainte de startul pregătirilor, Rică Neaga s-a aflat în cărți pentru a prelua banca Chindiei, însă a picat. La Târgoviște a venit Nicu Croitoru, de la Titu, acolo unde în cele din urmă a ajuns antrenorul piteștean.

 

3. Duelul atacanților. Alexandru Roman și ªtefan Săndulescu sunt doi dintre jucătorii care pot fi folosiți în avanposturi. Ei au evoluat pentru Titu sezonul trecut. La Urban, evoluează Marian Cârstea, venit de la Atletic Bradu, care a început stagiunea cu o „dublă” de efect în primul tur împotriva Moreniului.