20.06.2022 00:09

Urban Titu are cei mai buni juniori din județ

Urban Titu are cei mai buni juniori din județ
Galerie foto

* Băieții lui Vasile Ghioacă au luptat frumos pe tot parcursul acestui sezon, iar fluierul final al partidei cu Străjerii a declanșat o bucurie uriașă

 

Campionatul Județean U19 și-a stabilit câștigătoarea în urma finalei dintre Urban Titu și Străjerii Târgoviște. Cei din urmă au deschis scorul, însă formația din Titu a reușit să revină, a marcat de trei ori și a pus mâna pe titlul dâmbovițean, rezultat care dovedește faptul că Urban are cei mai buni juniori din județ la această categorie de vârstă. Elevii lui Vasile Ghioacă au luptat frumos pe tot parcursul acestui sezon, iar fluierul final al partidei cu Străjerii a declanșat o bucurie uriașă în rândul fotbaliștilor de la Urban Titu.

Turchină:„Dedic trofeul mamei mele, care nu mai este”

Mihai Turchină a fost extrem de emoționat după finala cu Străjerii și a dedicat trofeul mamei sale, care a decedat. „Ne-am dorit mult acest titlu. Toți părinții care ne-au susținut și toți colegii l-au vrut. Nu ne-am lăsat bătuți de un gol, am turat motoarele. Încercăm să dăm tot ce putem. Nu am cuvinte, simt fericire și mă bucur pentru acest trofeu. Este rezultatul muncii, pasiunii și tuturor secretelor din spatele jocului. Dedic acest trofeu în primul rând mamei mele, care nu mai este, și familiei”, a spus căpitanul echipei din Titu.

Ștefan: „Sper să fac pasul mai departe”

Bucuros a fost și Alin Ștefan, fotbalist care își propune să facă pasul în fotbalul mare. „Simt mult entuziasm, am muncit mult pentru acest lucru. O echipă formată de doi ani, colegi foarte buni, ne-am mobilizat bine și am reușit să întoarcem rezultatul. Am crezut în noi. Și în tur am fost conduși și i-am egalat în zece oameni, am fost aproape să batem. Sper să fac pasul mai departe. Dedic trofeul familiei mele, colegilor, celor care au crezut în mine”.

Cristea: „Dorința a făcut diferența”

Claudiu Cristea a declarat că la Urban Titu s-a format o familie frumoasă, iar titlul nu a venit întâmplător, fiind rezultatul muncii depuse în sezonul recent încheiat.

„Sunt foarte mândru. Țin să mulțumesc conducerii, staff-ului și oamenilor care ne sunt alături. Eram puși sub presiune la pauză, dar ne-am descurcat, am dovedit că suntem o familie, nu doar o echipă. Cred că dorința și setea de victorie au făcut diferența. La Titu sunt mulți spectatori, ne susțin părinții și oamenii din oraș. Dedic familiei, staff-ului și echipei acest rezultat”.

Cosmin Sava