10.10.2014 00:12

UNPR Dâmbovița, în expansiune

UNPR Dâmbovița, în expansiune
Galerie foto

❚ Conducerea județeană a partidului se fălește mai ales cu noua organizație de la Moreni, care urmează să fie inaugurată curând

VIOLETA STANCIU


Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Dâmbovița se extinde în județ. Patru organizații UNPR noi au fost înființate recent în Dâmbovița: trei în mediul rural (Perșinari, Gura Suții, Raciu) și una în spațiul urban - la Moreni.

Aceasta din urmă, de care președintele UNPR Dâmbovița, Marian Radu, este foarte mândru, este o organizație mare, amplasată în centrul municipiului Moreni, al cărei sediu urmează să fie inaugurat într-un viitor foarte apropiat.

„Am mai înființat încă patru organizații: la Perșinari, Gura ªuții, Raciu și Moreni. Cea de la Moreni este cea mai mare și ne mândrim cu asta. Peste câteva zile vom inaugura organizația de la Moreni, care are un spațiu frumos, o locație deosebită, chiar în centrul orașului. Aici s-au înființat deja organizații de pensionari, de elevi-studenți și de femei”, a precizat Marian Radu, președintele UNPR Dâmbovița.