16.09.2022 00:09

Universitatea Cluj, următorul adversar al Chindiei

* În ultima etapă, Chindia Târgoviște a pierdut meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-2, la capătul unui meci în care golurile primite au venit din lovituri de pedeapsă.

 

COSMIN SAVA


 

Chindia Târgoviște are parte de un sezon slab până în acest moment, în care nu a reușit să câștige nici măcar o partidă din cele nouă disputate. În runda cu numărul 11, echipa târgovișteană joacă în deplasare, cu Universitatea Cluj. Partida de pe Cluj Arena va avea loc duminică, de la ora 18:30, urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. Pentru acest meci, prețul biletelor este: 15 lei la Peluză, 25 de lei la Tribuna a 2-a, 30 de lei la Tribuna a 2-a Central și Tribuna 1, și 50 de lei la Tribuna 0.

Victorie în ultima rundă

În ultima etapă, Chindia Târgoviște a pierdut meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-2, la capătul unui meci în care golurile primite au venit din lovituri de pedeapsă. În urma acelui rezultat, formația dâmbovițeană a rămas cu doar 3 puncte și este pe ultimul loc în SuperLiga. De partea cealaltă, în runda precedentă, Universitatea Cluj s-a impus în fața celor de la CS Mioveni cu 1-0, grație reușitei semnate de Ely Fernandes. În urma victoriei, clujenii au ajuns la 7 puncte și se clasează pe locul 14 în prima ligă.

Presiune pe Mihalcea

Situația este una complicată, care are parte de cel mai greu sezon de la promovarea pe prima scenă fotbalistică. Nu mai există liniște în cadrul clubului târgoviștean, iar după îndepărtarea lui Ciprian Iugulescu, nici poziția lui Mihalcea nu mai este deloc sigură. Chindia are nevoie de victorie în meciul cu Universitatea Cluj, pentru a nu se îndepărta și mai mult de locurile care asigură continuitate la nivelul primei ligi.