24.04.2015 00:17

Unitățile comerciale, la control

Unitățile comerciale, la control
Galerie foto

❚ Polițiștii au aplicat 115 sancțiuni contravenționale pentru sancțiunile constatate ❚ Au fost confiscate mii de țigarete și o sută de pâini pentru care nu s-au putut prezenta documente justificative ❚ Și la Găești, un agent economic a fost depistat făcând comerț ilicit cu țigarete


În ziua de 22 aprilie a.c., agenți din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au acționat pe linia sancționării actelor ilicite de comerț cu țigarete. În cadrul acțiunii, au fost instituite 8 filtre și verificate 42 de unități comerciale. În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 115 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.630 de lei.

Totodată, au fost confiscate 1.100 de țigarete și 100 de pâini, a căror proveniență nu a putut fi justificată. De asemenea, un alt agent economic, din localitatea Cojocaru, a fost amendat de polițiștii găeșteni, potrivit Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, după ce a fost depistat în timp ce comercializa ilegal 460 de țigarete.

 

Compartimentul relații publice al IJP Dâmbovița