17.10.2017 00:18

Un urs a adus panica în Găești

Un urs a adus  panica în Găești
Galerie foto

* Autoritățile fac în continuare eforturi pentru localizarea animalului și prinderea lui

CORVIN DUMITRICĂ


Momente de panică în Găești! Un urs s-a plimbat nestingherit în miez de noapte pe străzile orașului. De două zile autoritățile din orașul Găești sunt în alertă. Se organizează filtre, se fac patrule și asta deoarece în urmă cu două nopți pe străzile din Găești a fost văzut un urs. Oamenii sunt panicați și spun că nu-și mai găsesc liniștea până când autoritățile nu v-or reuși capturarea animalului. Speriat de câini, ursul a ieșit din oraș și s-a îndreptat pe DN 7, pe sensul de mers spre Pitești.

* „Ne este teamă. Sigur că ne este teamă. Am crezut că este o glumă dar se pare că nu. Nu am mai auzit de așa ceva aici, în Găești. Nu pot să-mi dau seamă de unde a putut să vină”. * „Am ajuns să ne fie teamă să ieșim din casă. Poate să fie cu probleme de sănătate și să atace .Nu este de glumă cu așa ceva”. *„ Nu mi-a venit să cred când am auzit că la noi în oraș a fost zărit un urs. Este îngrozitor. Se putea produce o tragedie. Putea oricând să atace pe cineva. Sperăm să fie depistat și capturat. Poate să reapară oricând”.

Autoritățile fac în continuare eforturi pentru localizarea animalului și prinderea lui. În același timp, oamenii legii fac apel la cetățenii din Găești să nu se panicheze și în eventualitatea în care cineva mai vede animalul să anunțe de urgență autoritățile.