15.08.2018 00:09

Un pas spre normalitate

Un pas spre normalitate
Galerie foto

COSTIN MIHAI



Situație interesantă în fotbalul județean, unde mai multe echipe de la Liga a IV-a riscă să nu-și mai poate desfășura meciurile din organizare proprie pe stadioanele din localitățile de baștină. Una dintre ele, Voința Perșinari, s-a conformat, și a solicitat să joace la vecinii din Gura Șuții, chit că rivalitatea este una uriașă.

Altele au primit somații și încearcă să intre în normalitate până sâmbătă, când va debuta o nouă ediție de campionat. Sună bine demersul celor de la AJF Dâmbovița, chiar dacă a fost forțat de instituțiile statului, însă el trebuie extins și către ligile mai mici.

E un prim pas spre normalitate în fotbalul județean, nu foarte mare, dar de apreciat, câtă vreme a fost ales drumul corect. Eu sunt convins că, pe parcurs, se vor mai face concesii, însă nu poți să-i ceri lui Tudor Emil să-și schimbe năravul la bătrânețe, instantaneu.

Se anunță un campionat interesant la Liga a IV-a, cu mai multe echipe ce par capabile să devină campioane județene, precum Gloria Cornești, Recolta Gura Șuții, Roberto Ziduri sau nou promovata CS Răcari. Ultimele două au investit serios în transferuri, spre deosebire de primele, care au însă avantajele lor. În weekend se reia și competiția județeană, cu mirajul ei pentru cei implicați.