22.04.2015 00:19

Un nou protopop la Protoieria Târgoviște Sud

Un nou protopop la Protoieria Târgoviște Sud
Galerie foto

❚ Pr. Sorin Neculăescu a fost instalat în locul fostului protoiereu Marius Dogaru, numit consilier administrativ bisericesc II


La biserica „Buna-Vestire” din Târgoviște, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, însoțit de părinții consilieri de la Centrul Eparhial, a instalat la începutul acestei săptamâni pe pc.pr. Sorin Neculăescu ca protoiereu al Protoieriei Târgoviște Sud. Au fost prezenți preoții din această protoierie.

După săvârșirea slujbei de hirotesie și a Te Deum-ului, în cuvântul Său, Înaltpreasfinția Sa a mulțumit fostului protopop, pc.pr. Marius Dogaru, pentru întreaga activitate depusă în slujba Bisericii noastre străbune, evidențiind câteva dintre provocările misionare ale contemporaneității și de nevoia implicării noului protopop în intensificarea activității pastoral-misionare a protoieriei, pentru aprofundarea vieții spirituale și culturale în parohiile din jurisdicție. Noul protoiereu a mulțumit pentru încrederea acordată și a subliniat câteva dintre obiectivele pastoralmisionare pe care le are în vedere în mandatul său.

Precizăm că fostul protoiereu, pc.pr. Marius Dogaru, a fost numit consilier administrativ- bisericesc II, iar ce pc.pr. Iulian Rainea, fostul consilier administrativ-bisericesc II, a fost numit consilier social-filantropic. Pc.pr. Adrian Rada, fostul consilier social-filantropic, a fost numit director al Centrului Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviște