27.05.2016 11:17

Un nou eșec usturător

Un nou eșec usturător
Galerie foto

❚ Chiar dacă a deschis scorul, formația antrenată de Gheorghe Becheanu și Vasile Constantin a cedat din nou la o diferență mare

LIVIU DOBRE


Stadion „Orășenesc”. Spectatori: 70. Au marcat: Calofir (5) / Ciocârlă (25), Cârstea (39, 44, 48, 54), Bălan (41), Simion (77). Au arbitrat: Adrian Costreie (Buftea) – Dragoș Radu (Dragomirești), Marian Istrate (Buftea). Observatori FRF: Mihai Ene (București) și Viorel Nicolescu (Videle). Cartonașe galbene: Vlad (27), Sima (65) / Cârstea (65).

Titu: Drăgușin – Moraru, Matei, Vlad, Ghioacă – Breazu, Șerban, G. Ion (55 Năstase), Gârniță (70 Tuță) – Calofir, Sima. Antrenor: Gheorghe Becheanu.

Podari: Ciocârlan – Ciocârlă, Avram, Vulpe, Geamănu (76 Simion) – Raicea (62 Georgescu), Stancu (51 Dragomir), Marinoiu, Crușoveanu – Cârstea, Bălan. Antrenor: Florin Șoavă.

Urban Titu a înregistrat o înfrângere usturătoare în penultima etapă din acest sezon de Liga a III-a, în confruntarea cu CS Podari, de pe teren propriu, în fața căreia a cedat categoric (1-7). Dâmbovițenii au deschis scorul prin Tiberiu Calofir, în minutul 5, însă nu au putut conserva avantajul decât 20 de minute, Ciocârlă (25) restabilind egalitatea. Ce a urmat după a fost un dezastru total pentru formația antrenată de Gheorghe Becheanu și Vasile Constantin, care a mai încasat trei goluri până la pauză, autori Cârstea (39 și 44) și Bălan (41).

Condusă cu 4-1 la pauză, Urban nu și-a revenit din șoc în actul secund, când a mai primit alte trei goluri. Cârstea a punctat de două ori, în minutele 48 și 54, ajungând la patru reușite în acest meci, iar Simion a închis tabela în minutul 77. Titu nu a reușit să obțină nici măcar o victorie în acest an, însă va sparge gheața în ultima etapă a sezonului, când va câștiga cu 3-0 la „masa verde” partida cu Inter Olt Slatina, echipă care s-a retras din competiție.