29.10.2014 13:41

Un arbitru a uitat cartonașele în vestiar

Un arbitru a uitat cartonașele în vestiar
Galerie foto

❚ „Nu am fost atent și după pauză am revenit de la cabine fără cartonașe. Îmi recunosc greșeala și mi-o asum”, a plăcut sinceritatea lui Andrei Brebenel

COSTIN MIHAI


Fulgerul Lungulețu s-a impus duminică cu 3-1 pe terenul celor de la Viitorul Găești, în derby-ul etapei la Promoție Vest, însă oficialii echipei din sudul județului s-au declarat total nemulțumiți de arbitrajul „centralului” Andrei Brebenel.

Printre mai multe reproșuri adresate „fluierașului”, s-a strecurat și unul cu adevărat interesant, care s-a dovedit a fi și adevărat.

„Arbitrul a vrut să sancționeze diverse faulturi sau acte de indisciplină, dar nu avea cartonașele la el. Vă vine să credeți asta? La un moment dat, a oprit jocul și a plecat la cabine, de unde a revenit după vreo cinci minute, cu niște cartonașe. A făcut multe greșeli pe durata partidei, îndreptate în câteva rânduri de unul dintre asistenți”.

Cei de la Lungulețu au depus un memoriu la AJF Dâmbovița, în care reclamă mai multe nemulțumiri legate de arbitrajul lui Brebenel la meciul de la Găești.

 

Să ne distrăm cu Emil Tudor!

Andrei Brebenel și-a recunoscut greșeala, lucru pe care probabil că nu l-ar fi făcut mulți arbitri, iar pentru asta merită apreciat.

„Nu am fost atent și după pauză am revenit de la cabine fără cartonașe. Am sesizat acest lucru după cinci minute scurse din repriza a doua și am mers la cabine să le recuperez. Am întrerupt jocul vreo două minute, după care l-am reluat. Îmi recunosc greșeala și mi-o asum”.

Gestul de onoarea al arbitrului Brebenel nu a fost apreciat și de președintele AJF Dâmbovița, Emil Tudor.

„Eu nu aș fi recunoscut niciodată la presă că am uitat cartonașele în vestiar, se vede că e un arbitru fără experiență”.

Nu este așa, domnule Tudor, tânărul arbitru chiar a procedat onorabil, iar pentru asta merită aprecieri. Andrei Brebenel face parte din generația tânără, care are curajul să recunoască un adevăr, chiar dacă nu pică bine.

Așa se îndreaptă o greșeală, în plus, gestul arbitrului a fost și un semn de respect față de presă. Asta înseamnă normalitate, domnule Tudor!