29.08.2014 00:14

Ultimul weekend estival mobilizează 871 de polițiști

Ultimul weekend estival mobilizează 871 de polițiști
Galerie foto

❚ De astăzi până luni, aceștia vor avea o prezență activă în stradă, atât pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru o deplasare în condiții de siguranță ❚ Polițiștii de la Transporturi anunță activități preventive în trenuri, gări și triaje


Până pe 31 august a.c., 871 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița vor fi prezenți la datorie, acționând pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Din numărul total al efectivelor, 576 sunt de ordine publică, 143 de poliție rutieră și 120 specializate în investigații criminale și investigarea fraudelor. În cadrul acțiunilor, polițiștii vor folosi 261 de autospeciale. Scopul acțiunilor constă atât în asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru o deplasare în condiții de siguranță pe durata ultimului weekend din sezonul estival.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Astfel, polițiștii de la rutieră, sprijiniți și de structurile de ordine publică, vor acționa în vederea diminuării riscului rutier și fluidizării circulației pe principalele drumuri naționale și județene, folosind autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

De asemenea, o atenție deosebită va fi acordată și călătoriilor cu trenul, polițiștii de la Transporturi vor desfășura punctual activități preventive în trenurile de călători, în gări și triaje.

 

Compartimentul relații publice al IPJ Dâmbovița