24.05.2023 00:11

Ultimele necunoscute, la retrogradare

Ultimele necunoscute, la retrogradare
Galerie foto

* Voința Crețu, Gloria Bucșani și Steagu Roșu Colacu luptă pentru supraviețuire în primul eșalon fotbalistic județean

 

Recolta Gura Șuții își respectă blazonul de lider și de campioană județeană, câștigând la scor la Colacu. Roberto Ziduri și Urban Titu, finalistele Cupei României INATECH, completează podiumul ediției 2022/2023. Cum FC Pucioasa nu mai poate retrograda din Liga a 3-a, calculele se simplifică și mai mult în zona retrogradării. Avantajate de rezultatele directe cu Crețu, Șuța Seacă și Unirea Bucșani își asigură prezența în Liga a 4-a.

Voința Crețu nu poate termina mai sus, dar nici mai jos de locul 13. Asta înseamnă că este la mâna campioanei Gura Șuții. Dacă Recolta promovează în Liga a 3-a, rămâne și Crețu în Liga a 4-a. Altfel, va juca baraj menținere/promovare cu  una dintre echipele de pe locul 2 din Liga a 5-a. Cum Colacu stă mai bine decât Gloria Bucșani în meciurile directe, rămâne deschisă lupta pentru locul 14, loc care înseamnă meci de baraj.

În schimb, locul 15 poate fi unul direct retrogradabil, în cazul în care Gura Șuții nu promovează. Ungureni leagă al doilea succes, însă prea târziu, pentru a mai evita retrogradarea. Rezultatele etapei: Unirea Ungureni – Viitorul Voinești 4-2, Voința Crețu – Gloria Bucșani 1-0, Unirea Bucșani – Roberto Ziduri 3-1, Urban Titu – CSM Fieni 6-2, Steagu Roșu Colacu – Recolta Gura Șuții 0-9, Flacăra Șuța Seacă – Bradul Moroeni 2-2, ACS Burduca – FC Potlogi 3-3, AFC Brezoaele – Străjerii Răzvad 1-1.

 


C.M.