20.03.2020 00:09

Ultimele hotărâri ale Comisiei de Competiții și Disciplină

Ultimele hotărâri ale Comisiei de Competiții și Disciplină
Galerie foto

❚ CCD a dispus încetarea executării și închiderea dosarului, ca urmare a achitării debitorului A.S. Flacăra Valea Mare, față de creditorul A.S. Viitorul Burduca, a sumei de 1050.03 lei ❚ Dar și încetarea executării și închiderea dosarului, ca urmare a achitării debitorului Voința Steaua Pietroșița, față de creditorul F.C. Bradul Moroeni, a sumei de 282.25 lei

 

C.M.

 


 

Comisia de Competiții și Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a făcut publice hotărârile luate în cadrul ultimei ședințe, consumată pe 12 martie. Reamintim că toate competițiile județene de fotbal au fost suspendat până la finalul lunii, cu posibilitate de prelungire.

Deciziile CCD

1. Pentru 5 (cinci) cartonașe galbene acordate în cursul aceluiași joc, în conformitatea cu art.78.a/RD, echipa Petrolul Răscăeți, la jocul cu Flacăra Zăvoiu, se penalizează sportiv cu suma de 100 lei. 2. Pentru injurii adresate arbitrului la jocul cu Viitorul Burduca, delegatul echipei Dinamo Odaia Turcului, Dinu Alexandru, se suspendă 2(două) etape și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 3. Pentru lipsa asistenței medicale la jocul de juniori A1: F.C Brezoaele – Străjerii 1396 Târgoviște, în baza art.86/RD raportat la art.54/ROAF cu aplicarea art.34/RD, echipa F.C Brezoaele se sancționează cu forfait (3- 0 în favoarea echipei Străjerii 1396 Târgoviște) și se penalizează sportiv cu suma de 100 lei. 4. Se acordă avertisment (art.12.a/RD) delegatul echipei Viitorul Străoști, Mitrescu Cătălin, cu privire la comportarea nesportivă a spectatorilor echipei. la jocul de la Flacăra Valea Mare, și se sancționeazî echipa Viitorul Străoști cu “AVERTISMENT”. 5. C.C.D dispune încetarea executării și închiderea dosarului, ca urmare a achitării debitorului A.S. Flacăra Valea Mare, față de creditorul A.S. Viitorul Burduca, a sumei de 1050.03 lei. 6. C.C.D dispune încetarea executării și închiderea dosarului, ca urmare a achitării debitorului Voința Steaua Pietroșița, față de creditorul F.C. Bradul Moroeni, a sumei de 282.25 lei.