08.09.2014 00:15

Udrea i-a provocat la dezbateri publice pe Ponta și Johannis

Udrea i-a provocat la dezbateri publice pe Ponta și Johannis
Galerie foto

❚ „Îi chem de domnii Ponta și Johannis să facem o dezbatere publică în care fiecare să arate românilor ce a făcut pentru țara asta”, a fost invitația lansată public de Elena Udrea pentru contracandidații săi în cursa prezidențialelor ❚ Tot de la Târgoviște, Elena Udrea a declarat că, dacă ar ajunge președinte, nu l-ar numi pe Traian Băsescu premier, nu pentru că nu și-ar dori ca mentorul său să fie prim-ministru, ci pentru că, susține președinta PMP, Băsescu nu vrea această funcție

ANA MARIA POPESCU


Candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, a vizitat sâmbătă municipiul Târgovi ște, în zi de sărbătoare locală. Prezidențiabila PMP nu și-a început însă vizita în municipiu înainte de a primi binecuvântarea ÎPS Nifon, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei. Elena Udrea s-a întâlnit cu Înaltpreasfințitul Nifon la primele ore ale dimineții pentru a discuta, după cum a declarat, exclusiv despre proiectul de reabilitare a Mănăstirii Dealu, pe care aceasta l-a susținut pe vremea când era ministru al Dezvoltării.

Din păcate, Elena Udrea nu a spus nimic și despre problemele și corecțiile financiare suportate de aceste proiecte pe care zice că le-a nășit.

„Am avut o vizită la ÎPS Nifon, am discutat despre proiectele pe care le-am făcut împreună în timpul mandatului meu, și anume reabilitarea Mănăstirii Dealu. Nu m-am dus la ÎPS să-mi iau voturi pentru că nu am de unde, nici să discutăm de campania electorală”, a arătat Elena Udrea în conferința de presă susținută la Târgoviște.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

„Traian Băsescu nu dorește să mai rămână în zona aceasta”

Elena Udrea s-a întâlnit apoi la Târgoviște și cu membrii de partid, cu simpatizanții PMP și a luat la pas și Târgul meșterilor Populari, unde a stat de vorbă cu oamenii, a făcut fotografii cu fanii, după care a susținut o conferință de presă la sediul PMP, unde a lansat contracandidaților săi din cursa pentru Palatul Cotroceni provocarea unei dezbateri publice.

Totodată, de la Târgoviște, Elena Udrea a anunțat și că, dacă va ajunge președintele României, nu-l va pune primministru pe Traian Băsescu, asta nu pentru că nu și l-ar dori premier pe mentorul său, ci penru că președintele nu vrea să dețină această funcție.

„Sunt Cetățean de Onoare al Târgoviștei pentru că am avut ocazia, ca ministru, să sprijin foarte multe proiecte în municipiu și în județ. Așa că prezența mea aici nu este una de precampanie. M-am întâlnit cu locuitorii municipiului, am avut câteva discuții pentru a vedea în continuare nevoile lor, deși știm că principala problemă o reprezintă locurile de muncă și nevoia de a fi susținute investiții care să genereze locuri de muncă. Am avut discuții și cu colegii din PMP, am luat pulsul Organizației. Îi chem de domnii Ponta și Johannis să facem o dezbatere publică în care fiecare să arate românilor ce a făcut pentru țara asta. Nu l-aș numi pe dl Traian Băsescu premier, pentru că nu vrea să fie premier. Dânsul nu dorește să mai rămână în zona aceasta”, a declarat la Târgoviște Elena Udrea.