16.09.2014 00:19

Turist bucureștean, rătăcit în Bucegii dâmbovițeni

Turist bucureștean, rătăcit în Bucegii dâmbovițeni
Galerie foto

❚ Bărbatul în vârstă de 34 ani plecase din zona Peștera, intenționând să ajungă la Vârful Omu ❚ Din cauză că a rătăcit traseul, turistul a intrat în panică și a solicitat sprijinul jandarmilor montani și al salvamonti știlor


În data de 14 septembrie a.c., în urma unui apel telefonic prin SNUAU 112, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peștera a plecat în căutarea unei persoane care s-a rătăcit în Masivul Montan Bucegi.

Bărbatul în vârstă de 34 ani, din municipiul București, plecase din zona Peștera, pe un traseu montan din Munții Bucegi intenționând să ajungă la Vârful Omu. La un moment dat, din cauză că a rătăcit traseul practicat, turistul a intrat în panică și a solicitat sprijinul jandarmilor montani și al salvamonti știlor.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Bărbatul a fost găsit de salvatorii montani în zona „Cascada Ialomiței” din Masivul Bucegi, de unde a fost preluat și condus în siguranță până la sediul Salvamont Dâmbovița, în prezent aflânduse în afara oricărui pericol.

Turiștii aflați în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgență 112 sau numerele de telefon 0749.034639 sau 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al Jandarmilor montani.

 

Compartimentul informare, relații publice și cu publicul al IJJ Dâmbovița