23.11.2018 00:08

Tuiu transmite că a pătruns legal în structura AJF

Tuiu transmite că a pătruns legal în structura AJF
Galerie foto

❚ Vasile Stroe susține că Florin Tuiu nu merita să urce scările Asociației Județene de Fotbal și că i s-a acordat prea multă importanță. ❚ „În privința modului în care am pătruns în structura AJF, vreau să spun că am avut dosar complet, am avut toate actele necesare”, ne-a transmis vicepreședintele AJF Dâmbovița

 

COSMIN SAVA


Pe lângă Ionel Pitaru, o altă țintă a atacurilor lui Vasile Stroe a fost și vicepreședintele AJF Dâmbovița, Florin Tuiu, despre care a spus că în trecut a lovit arbitrii și că a pătruns ilegal în poziția pe care o ocupă și în prezent. A fost un atac dur din partea lui Vasile Stroe, iar războiul din fotbalul dâmbovițean continuă și rămâne interesant de urmărit ce se întâmplă în continuare. Stroe consideră că Tuiu nu merita să urce scările Asociației Județene de Fotbal și că i s-a acordat prea multă importanță. Nemulțumit de lucrurile care s-au spus despre el, Tuiu a ținut să facă anumite precizări privind cariera lui, pe care le redăm mai jos. „Vreau să vă spun că eu nu am bătut niciodată un arbitru, nu a venit nimeni să se plângă că a fost lovit de mine, iar în privința modului în care am pătruns în structura AJF, vă spun că am avut dosar complet, am avut toate actele necesare”, ne-a transmis vicepreședintele AJF Dâmbovița.

Tuiu ar putea fi președinte interimar

Conducerea AJF Dâmbovița pare împărțită în două în acest moment, între Emil Tudor și susținătorii săi, tot mai puțini în ultima vreme, și cei care își doresc o schimbare, exemple bune fiind Ionel Pitaru și Florin Tuiu. Ultimul nu mai este deloc în grațiile lui Emil Tudor, dovadă că în urmă cu ceva timp a fost schimbat și din funcția de purtător de cuvânt, dar are șanse reale să devină președinte interimar al AJF Dâmbovița, dacă Emil Tudor hotărăște să se retragă din funcția pe care o ocupă în prezent.