05.04.2018 01:10

Tudor Emil a deschis pușculița înaintea alegerilor

Tudor Emil a deschis pușculița înaintea alegerilor
Galerie foto

* Premiind cu sume cuprinse în 300 și 500 lei doar anumiți oficiali din cadrul AJF Dâmbovița, unii reprezentanți ai echipelor, Tudor a provocat și nemulțumiri * Șeful asociației e foarte amabil în ultima perioadă, oferind multe favoruri echipelor, unele dincolo de granița regulamentului. Membrii afiliați vor primi un bonus și la alegeri, când li s-a promis decontarea transportului z Nu ar fi exclus ca Tudor să-l păstreze în asociație pe Cristi Catană, care controlează multe voturi, ce pot fi dirijate în direcția șefului

COSTIN MIHAI

 


 

Tudor Emil e greu de bătut. Pe trei dintre cei și-au anunțat candidatura la șefia AJF Dâmbovița e pe cale să-i măture la selecția dosarelor, o primă victorie, de vreme ce printre ei se află și favoritul sondajelor, Cristian Catană. Ar mai rămâne Ionuț Iugulescu, pe care președintele în exercițiu a vrut să-l ,,cumpere” cu o funcție de conducere la nivelul arbitrajului dâmbovițean, variantă pe care ,,Chucky” a refuzat-o public, la Sport Show, pe Columna TV. Tudor a reacționat imediat și a vrut să-l elimine pe Iugulescu prin intermediul Comitetului Executiv, într-o ședință în care i-a premiat financiar pe membri. Adică să propună pentru a fi declarat persona non grata, condiție care apare în statutul AJF, chit că în plan federal a fost abrogată. Emil s-a răzgândit în ultimul moment, conștient că ar declanșa un scandal monstru, care i-ar topi multe voturi.

Bebiță Istrate: ,,Cel mai slab Comitet Executiv din istoria AJF!”

Premiind cu sume cuprinse în 300 și 500 lei doar anumiți oficiali din cadrul AJF Dâmbovița, unii reprezentanți ai echipelor, Tudor a provocat și nemulțumiri. Chiar dacă l-a apărat public pe șeful asociației în numeroase rânduri, Bebiță Istrate nu a ezitat să eticheteze actualul Comitet Executiv drept cel mai slab din istoria AJF. Emil e foarte amabil în ultima perioadă, oferind multe favoruri echipelor, unele dincolo de granița regulamentului. Membrii afiliați vor primi un bonus și la alegeri, când li s-a promis decontarea transportului. Nu ar fi exclus ca Tudor să-l păstreze în asociație pe Cristi Catană, care controlează multe voturi, ce pot fi dirijate în direcția șefului. O mutare speculativă, de vreme ce Iugulescu a anunțat că nu dorește o alianță cu secretarul AJF, din motive de imagine. Într-un articol viitor vom oferi amănunte picante și despre Ionuț Iugulescu, outsider într-o luptă electorală 1 la 1 cu Tudor Emil.