11.06.2013 00:15

Trei victime în accidentul de la Gheboaia – Finta

Trei victime în accidentul de la Gheboaia – Finta
Galerie foto

Accidentul dramatic produs duminică în satul Gheboaia, comuna Finta a mai făcut o victimă. Una dintre cele două femei rănite, cea de 59 de ani, internate în comă la Spitalul de Urgență Floreasca din București, a decedat ieri, cealaltă victimă fiind în continuare în stare gravă. Pacienta de 34 de ani îngrijită la Spitalul Județean din Târgoviște a fost stabilizată.

 

În prezent, numărul victimelor decedate a ajuns la trei. Două femei, de 68 și 57 de ani, au murit pe loc duminică, iar fetița de trei ani găsită sub banca spulberată a scăpat doar cu o zgârietură la cap, fiind protejată de trupurile victimelor. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 21 de ani, care a pierdut controlul BMW-ului pe care-l conducea cu viteză excesivă, a intrat pe contrasens și a izbit o bancă pe care stăteau de vorbă cele cinci femei.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

Șoferul, posesor al permisului din 2010, a fost verificat cu aparatul etilotest la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, iar rezultatul a fost „zero”, deci nu consumase băuturi alcoolice. I-au fost recoltate și probe biologice de sânge, conform legislației. El a fost inițial reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Surse judiciare confirmă că șoferul în cauză a mai fost implicat de curând într-un accident, în data de 15 mai, când un biciclist din Moreni care circula prin localitatea Băleni s-a dezechilibrat și a căzut în fața mașinii, fiind rănit și internat în spital, dar anchetatorii au stabilit că tânărul de 21 de ani nu are o vină în acel accident.

 

vezi și: Accident mortal la Finta-Gheboaia

 

 

Corvin Dumitrică | [email protected]