09.11.2021 00:12

Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny

Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny
Galerie foto

*Primăria Pucioasa a încărcat zilele trecute trei solicitări de finanțare

*Două dintre ele sunt pentru modernizarea și reabilitarea unor străzi ale orașului, iar al treilea are ca obiectiv ridicarea unui pod spre Pucioasa sat

 

Pucioasa are în derulare mai multe proiecte pentru dezvoltarea orașului. Acest lucru nu a oprit administrația publică locală să acceseze fonduri și pentru alte investiții pe programul Anghel Saligny. Recent, Constantin Ana, edilul orașului, a oferit o veste bună pentru localnici.

„Într-o perioada în care atât POR 2021-2027, cât și PNRR pun acceptul pe digitalizare și pe alte false priorități, programul Anghel Saligny (sau PNDL3 cum este popular denumit) reprezintă singura soluție a primarilor de toate culorile, de a avea acces la surse de finanțare pentru nevoile REALE ale comunităților!!!

Sigur, când o să avem apa și canal peste tot (pe românește vom scăpa de WC-ul din grădină), vom avea asfalt în toate comunitățile, ne putem apleca liniștiți și spre digitalizare!  Până atunci încercam să profitam la maxim de acest program, așa că noi am încărcat astăzi în platforma MDLPA 3 solicitări de finanțare, 2 proiecte fiind proiecte de modernizare și reabilitare a unor străzi de pe raza orașului Pucioasa, iar al treilea proiect are că obiectiv realizarea unui nou pod spre Pucioasa sat, valoarea totala a proiectelor fiind de 43 milioane lei!

Sper să avem succes cu toate cele trei investiții, nu de alta dar pe lângă primarii PSD și PNL observăm că și puținii primarii USR din țara se înghesuie să depună solicitări de finanțare, în ciuda ipocriziei de care au dat dovada conducătorii lor, atunci când au sabotat cu seninătate acest program (așa se întâmplă cu cei care nu au habar de administrație și emană prin toți porii demagogie)!!!”, a fost mesajul primarului din Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

 

Ștefan Khalil