05.10.2021 00:12

Trei proiecte de centuri ocolitoare pentru Târgoviște, Fieni, Pucioasa și Găești

Trei proiecte de centuri ocolitoare pentru Târgoviște, Fieni, Pucioasa și Găești
Galerie foto

*Una dintre investiții este cea a inelului doi de centură pentru municipiul Târgoviște, cu o valoare de 153 de milioane de euro

*De asemenea, administrația publică județeană lucrează la drumul de legătură de pe DN 71, unde se construiește o centură ocolitoare pentru orașele din nordul județului, Fieni și Pucioasa, valoarea acestui proiect fiind de peste 130 de milioane de euro

*Totodată, se mai lucrează la centura ocolitoare pentru orașul Găești, valoarea investiției este de 18 milioane de euro

 

Infrastructura rutieră din județul Dâmbovița este într-un amplu proces de modernizare și reabilitare! Zilele trecute a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată, în care se regăsesc 52 de unități administrativ-teritoriale, valoarea programului fiind de aproximativ 450 de milioane de lei.  Recent, președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan a precizat în cadrul unei conferințe de presă că sunt în lucru mai multe proiecte derulate pe zona de infrastructură rutieră. Una dintre investiții este cea a inelului doi de centură pentru municipiul Târgoviște, cu o valoare de 153 de milioane de euro.

De asemenea, administrația publică județeană lucrează la drumul de legătură de pe DN 71, unde se construiește o centură ocolitoare pentru orașele din nordul județului, Fieni și Pucioasa, valoarea acestui proiect fiind de peste 130 de milioane de euro. Totodată, se mai lucrează la centura ocolitoare pentru orașul Găești, valoarea investiției este de 18 milioane de euro.

,,Administrația județeană are în lucru mai multe proiecte importante pe infrastructura rutieră. Suntem într-un stadiu avansat cu lucrările la inul doi de centură pentru municipiul Târgoviște, cu o valoare de 153 de milioane de euro. Drumul de legătură din DN 71,  cu o centură ocolitoare pentru cele două orașe din nordul județului, Pucioasa și Fieni, cu o valoare de peste 130 de milioane de euro. Și nu în ultimul rând, centura ocolitoare a orașului Găești, cu o valoare de 18 milioane de euro. Au fost semnate contractele de execuție pentru POIM, unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre, pentru 52 de localități din județ”, a confirmat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Ștefan Khalil