19.11.2020 00:08

Trei medalii la naționalele U16 de Judo

Trei medalii la naționalele U16 de Judo
Galerie foto

❚ Iulian Negoescu a participat la categoria +81 de kilograme și a reușit să termine competiția pe locul trei, în timp ce Daria Ghinescu a câștiga medalia de argint la categoria +70 de kilograme. ❚ Cel mai important rezultat a fost obținut de Gabriel Pleșa, care a cucerit medalia de aur la categoria 66 de kilograme ❚ „Pleșa a reușit să câștige medalia de aur, a avut un parcurs excelent, mă bucur pentru acest rezultat, e un sportiv de mare perspectivă. Sunt mulțumit, pentru mine toți sunt campioni”, a spus antrenorul Ilie Torcică

 

COSMIN SAVA

 


 

Clubul Sportiv Târgoviște a obținut rezultate importante în finala Campionatului Național U16 de Judo, desfășurată la Poiana Brașov. Elevii lui Ilie Torcică s-au descurcat foarte bine, au avut evoluții apreciate, iar la final de competiție, reprezentanții clubului târgoviștean au cucerit trei medalii: una de aur, una de argint și una de bronz. Iulian Negoescu a participat la categoria +81 de kilograme și a reușit să termine competiția pe locul 3, în timp ce Daria Ghinescu a câștigat medalia de argint la categoria +70 de kilograme. Cel mai important rezultat a fost obținut de Gabriel Pleșa, care a cucerit medalia de aur la categoria 66 de kilograme, după ce a reușit să-i depășească în cadrul competiției pe Paul Resmerița (CS? Onești), Alexandru Petrescu (LPS Mircea Eliade București) și Hunor Mihaly (CSȘ Miercurea Ciuc).

Torcică este mulțumit de rezultatele înregistrate

Antrenorul sportivilor s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute la această competiție și transmite că pentru efortul și sacrificiile depuse de aceștia, toți ar trebui considerați campioni. „Competiția a fost destul de grea, au participat toți sportivii de valoare din țară. Gabriel Pleșa a reușit să câștige medalia de aur, a avut un parcurs excelent. Mă bucur pentru acest rezultat, e un sportiv de mare perspectivă. Daria a fost aproape de medalia de aur, a fost o neglijență. A mai fost și maniera de arbitraj, care uneori trage cu cluburile mai importante, iar Iulian Negoescu a cucerit medalia de bronz. Sunt mulțumit, pentru mine toți sunt campioni.Toți au muncit egal, s-au pregătit foarte bine, doar neșansa face ca uneori sportivii să nu ajungă acolo unde este locul”, a transmis Ilie Torcică.