08.10.2021 00:18

Trei mari bulevarde din Târgoviște, reabilitate cu fonduri de la bugetul național

Trei mari bulevarde din Târgoviște, reabilitate cu fonduri de la bugetul național
Galerie foto

*Primarul Daniel Cristian Stan a confirmat că vor avea loc mai multe modificări pe zona de infrastructură rutieră a municipiului Târgoviște

 

Administrația publică locală târgovișteană pregătește câteva proiecte de mare anvergură pe noul programul național de investiții Anghel Saligny. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat recent că vor fi reabilitate trei mari bulevarde din municipiu și alte străzi din microraioanele patru și cinci. Edilul a anunțat că sunt pregătite lucrări de reabilitare și pentru bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, pe fonduri europene. Daniel Cristian Stan a confirmat că vor avea loc mai multe modificări pe zona de infrastructură rutieră a municipiului Târgoviște.

„Un proiect de peste 25 de milioane de lei”

„Vom accesa fonduri și pe programul Anghel Saligny, unde vom demara proiecte care vizează inclusiv modernizarea bulevardelor mari din municipiul Târgoviște, cum ar fi; Calea Domnească, bulevardul Independenței, bulevardul Libertății, un proiect de peste 25 de milioane de lei. Sper să îl finanțăm pe noul program Anghel Saligny.

De asemenea, am accesat pentru bulevardul Mircea cel Bătrân și Regele Carol surse de finanțare prin fonduri europene, strada Gării și Stancu Ion tot pe fonduri europene... Mai rămâne Constantin Brâncoveanu pentru care mai trebuie să găsim sursă de finanțare. Astfel vom termina cu bulevardele mari din Târgoviște, Să nu uităm de centura municipiului Târgoviște, care a fost realizat tot pe fonduri europene.

Tot pe programul Anghel Saligny vom reabilita și niște străzi din microraionul numărul cinci și microraionul numărul patru. Aici mă refer la străzile Ana Ipătescu, Pârvan Popescu, Calea Câmpulung de lângă Primăria Târgoviște. Pentru aceste străzi, valoarea se ridică undeva la 7 milioane de lei. Aceste proiecte le vom depune în următoarele două săptămâni”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil