07.11.2022 00:13

Trei investiții urmează să fie recepționate până la sfârșitul anului 2022!

Trei investiții urmează să fie recepționate până la sfârșitul anului 2022!
Galerie foto

*Este vorba de un cămin cultural, de o grădiniță și o sală de sport! „Avem,  de câteva zile, finanțare pentru o creșă în satul Românești, pentru o pistă de biciclete și două stații de încărcare electrice, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)”

 

Autoritățile locale de la Potlogi se pregătesc de recepția unor noi obiective de investiții! Până la sfârșitul anului 2022 ar urma să fie gata Căminul Cultural de la Vlăsceni, Grădinița din satul Românești, dar și Sala de Sport! Se lucrează de zor și la Școala de la Românești, care are finanțarea asigurată prin PNDL și se pregătește terenul pentru începerea unor noi investiții în comuna Potlogi, ca de exemplu o creșă nou-nouță, o pistă de biciclete și două stații de încărcare electrice, și nu numai.

„Până la sfârșitul anului sperăm să avem recepția la Căminul Cultural Vlăsceni, dar și la grădinița cu șase săli de clasă din satul Românești. La Căminul Cultural vorbim de o reabilitare a fostului cămin, investiție  realizată pe Programul Operațional Regional, costul fiind de 1.500.000 lei. Grădinița din Românești a fost realizată pe AFIR. Deci până la sfârșitul anului sperăm să avem recepția la Căminul Cultural, la Grădinița cu 6 săli de clasă, la Sala de Sport iar în derulare și cu pași rapizi lucrăm la Școala Românești, realizată  prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), la sala de sport pe Compania Națională de Investiții (CNI).  Avem,  de câteva zile, finanțare pentru o creșă în satul Românești și pentru o pistă de biciclete și două stații de încărcare electrice, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). De asemenea  noi am dat recent o hotărâre de Consiliu Local pentru asfaltarea unor străzi din comună, din satele Potlogi, Românești și Vlăsceni, pe fonduri proprii. Ar fi ultimele străduțe din comuna noastră, de 1,2 km, vorbim de niște străduțe lăturalnice, neasfaltate. Acestea reprezintă ultima bucățică de drum neasfaltată din comuna  Potlogi”, ne-a declarat viceprimarul comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

 

 

Violeta Stanciu