02.09.2014 00:13

Trei incendii de vegetație în week-end

Trei incendii de vegetație în week-end
Galerie foto

În acest sfârșit de săptămână, echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița au intervenit la trei incendii de vegetație, în care au ars cca.1,5 hectare de vegetație uscată, astfel: Deta șamentul Titu (oraș Titu – 4000 mp); Garda Răcari (com. Ciocănești – 1500 mp și oraș Răcari – 1 ha ).

Sâmbătă, 30 august, la ora 06:40, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați în comuna Nucet - sat Ilfoveni (pe DN 71), pentru asigurarea zonei în urma producerii unui accident rutier. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o conductă de gaze care s-a fisurat în urma impactului.

Pompierii au asigurat zona până la remedierea problemei de către echipa specializată. Tot sâmbătă, la ora 18:49, pompierii de la Detașamentul Găești au intervenit în comuna Mogo șani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. Un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Duminică, 31 august, la ora 22.48, un echipaj de intervenție și un echipaj SMURD de la Detașamentul Moreni au fost solicitate și au intervenit pe DN 72 (pe raza localității Mija - comuna I.L. Caragiale) în urma producerii unui accident rutier.

Un autoturism a acroșat un parapet de pe marginea drumului și a ieșit în afara părții carosabile. În urma accidentului două persoane din autoturism au fost rănite ușor. Echipajele SMURD din cadrul ISU Dâmbovița au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 46 de solicitări.

 

Compartiment informare și relații publice al ISU Dâmbovița